Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glavudža mi se raspada. :sad2:
Sve sam rasklonila, ostalo mi je da spremim Dušanu šta će da nosi u Beograd, i da postavim za goste koji mi dolaze na večeru.
slično se osećam...
ja jutros sabajle u školu na posao,napakovala za kolege
sad sam u kanc saveza do 2, donela malo i ovim kolegama
na ručku imam goste...
njih da otperjašim pa da legnem i spavam jer na oči ne vidim

Mi treba da idemo na rafting u petak pa se ekipa uskomešala zbog vremena. Svako prati neku svoju prognozu, sve pokazuju različito. Od -4 do 31 stepen.
Mene jedino muči spavanje jer tamo nema grejanja. Ako napolju bude minus ima da mrem i više me neće biti. :sad2:
ti tim bilding izleti su zezsce gluposti..
tako je moj rodjak isao na rafting i posle zaglavio 2 nedelje u krevetu jer su isli na rafting kad mu vreme nije bilo :)
bolje da pare daju ljudima pa da svako ode kad zeli gde zeli .. nista se nece ljudi bolje povezati u kompaniji na takvim izletima..
nista ne povezuje bolje od problema koji treba da se resi :)

Sve više mislim da je moja pokojna baba bila u pravu kad mi je rekla da dupla rakija za doručak rešava mnoge životne probleme. :) :) :) :) :)
Довољна је и обична, пре доручка ...
Наше бабе су биле паметне жене, оне не би дошле до психосмајлија :zcepanje:
Али сутра је среда...

ti tim bilding izleti su zezsce gluposti..
tako je moj rodjak isao na rafting i posle zaglavio 2 nedelje u krevetu jer su isli na rafting kad mu vreme nije bilo :)
bolje da pare daju ljudima pa da svako ode kad zeli gde zeli .. nista se nece ljudi bolje povezati u kompaniji na takvim izletima..
nista ne povezuje bolje od problema koji treba da se resi :)
Ovde se dešava još jedan fenomen - na tim bildinzima svi samo cvrkuću, a kada se vrate u kancelarije nastave sa krvoprolićem tamo gde su stali :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back