gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ovde je ubiboze dosadno u vezi teme pada kisa ne mozemo nigde ja sam se povukla i slusam muziku i gledam ovaj novi forum i ne znam trebace mi vremena da se naviknem sve je tako komplikovano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čile, koje vino preporučuješ za danas, uz ovako lep dan?Nije komplikovano
Samo je ruznije i jadnije
Kad se setim prvog foruma
Gospodski
Ovo sirotinjski
Kod nas je suncano... vedro... i upravo se spremamo da otvorimo Šardone... neko ce Cuvee a neko ŽusotČile, koje vino preporučuješ za danas, uz ovako lep dan?

To smo trazili da se izmeni i argumentovali, ali nas nije bilo dovoljno.zato i jeste glupo
naime, ja slike periodicno brisem nakon nekog vremena i odgovara mi da to tako radim. ovako, necu ih ni kaciti i to je isto okej

Ja bih sankcionisao negativne komentare.Pravda za one koji vole fotkanje!To smo trazili da se izmeni i argumentovali, ali nas nije bilo dovoljno.
meni skroz okej novi forumŠto vam se ne dopada nov forum? Meni je sa telefona bolji nego stari. Ima obaveštenja o novim porukama, odvede me na prvu nepročitanu, a meni je to jedna od najvažnijih funkcija.
To za brisanje slika mi ne smeta, ionako ih nisam nikada brisala.
Niko mi ne odgovara za Tapatalk, a već dva puta sam pitala, no valjda će se neko smilovati.
pa ne znam sta je to dovoljno administracijiTo smo trazili da se izmeni i argumentovali, ali nas nije bilo dovoljno.
morate pisati na temi o koentarima..ne stizem i ovde da vidim sva pisanja oko foruma.pa ne znam sta je to dovoljno administraciji
ako postoji bar pet zahtjeva ljudi koji su odvojili vrijeme da testiraju novi forum to bi trebalo da je vise nego dovoljno
Све је то било и на старом.Što vam se ne dopada nov forum? Meni je sa telefona bolji nego stari. Ima obaveštenja o novim porukama, odvede me na prvu nepročitanu, a meni je to jedna od najvažnijih funkcija.
To za brisanje slika mi ne smeta, ionako ih nisam nikada brisala.
Niko mi ne odgovara za Tapatalk, a već dva puta sam pitala, no valjda će se neko smilovati.
Имаш 15 минута за то, ако ти штоперица не ради, зовеш мода да брише.Znam da sam dosadna a to sad znaci da ne mozes da obrises sliku?
To je bzvz ako je tako

Dragisha - brate sestrogde sam ja ovo...????![]()
Имаш 15 минута за то, ако ти штоперица не ради, зовеш мода да брише.

Ионако смо брисале у том року, а можеш увек поново да поставиш...A tako znaci
Ne mogu kasnije
Bez veze
Sta je onda poenta da je objavis ako niko ne vidi![]()
Tako je uvek kad je nesto novo - bice ovo sve super, veruj miznači,ko pile u magli...![]()