Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što vam se ne dopada nov forum? Meni je sa telefona bolji nego stari. Ima obaveštenja o novim porukama, odvede me na prvu nepročitanu, a meni je to jedna od najvažnijih funkcija.
To za brisanje slika mi ne smeta, ionako ih nisam nikada brisala.
Niko mi ne odgovara za Tapatalk, a već dva puta sam pitala, no valjda će se neko smilovati.

pustio ovako
th

Što vam se ne dopada nov forum? Meni je sa telefona bolji nego stari. Ima obaveštenja o novim porukama, odvede me na prvu nepročitanu, a meni je to jedna od najvažnijih funkcija.
Niko mi ne odgovara za Tapatalk, a već dva puta sam pitala, no valjda će se neko smilovati.
meni skroz okej novi forum
al vise volim preglednost verzije iz browsera
mada, stvar navike dijelom

sto se slika tice - stvarno mi je bzveze da vucem ljude za rukav da brisu kad odlucim brisat slike, a radim to periodicno
i radilo se bukvalno sa dva klika
sad treba za to da gnjavim modove

meni skroz okej novi forum
al vise volim preglednost verzije iz browsera
mada, stvar navike dijelom

sto se slika tice - stvarno mi je bzveze da vucem ljude za rukav da brisu kad odlucim brisat slike, a radim to periodicno
i radilo se bukvalno sa dva klika
sad treba za to da gnjavim modove

Moram da priznam da nemam pojma šta ovo znači, ali nije ni bitno. :lol:
A razumem što ti smeta za slike, ako si ih brisala. Ja nisam, pa mi je svejedno.

pa ne znam sta je to dovoljno administraciji
ako postoji bar pet zahtjeva ljudi koji su odvojili vrijeme da testiraju novi forum to bi trebalo da je vise nego dovoljno
morate pisati na temi o koentarima..ne stizem i ovde da vidim sva pisanja oko foruma.

slike se sad stavljaju direktno u post..pre su bile u nezavisnom "bucketu" i zato ste mogli attachmente da brisete..takav sistem attachmenta sad ne postoji i zato ne mozete da pristupite slikama

Све је то било и на старом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back