Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja sestra isto ima nešto nalik tome, ponekad jede usred noći, ona ne sme nikada da ostane bez hleba, ima neki užasni strah da će biti gladna, al ajde kod nje kapiram da ima veze sa večnom malokrvnošću.

Ja imam sličnu frku zbog želuca. Nema šanse da zaspim ako sam gladna, pa ne dolaze u obzir nikakve rane večere. Ali ne budim se da bih jela, samo kasno večeram.

Е, јесте. Вечерас ћу маску :) Хвааалааа на поклону :)

funny-face-mask.jpg

Моја слика на документима, на свим иста. Из најгорег периода за мене. Изгледам буквално, али буквално као Лептирица :lol:

Ma uvek sam ko zombi na tim fotkama,to ne moze da omane
Nego gledam ovo drugo, sad imam podocnjake, imam mrstilicu boru....kao rakun izgledam
A ona stara sve je ujednaceno, nema nikakvih kanjona i modrine

- - - - - - - - - -

:rotf:

Моја слика на документима, на свим иста. Из најгорег периода за мене. Изгледам буквално, али буквално као Лептирица :lol:
meni rekli kao nema potrebe da me slikaju opet
uzela sliku staru
a ja na njoj klinka, sva u pirsinzima z:mrgreen:
poza kao da su me upravo doveli iz popravnog doma, neki duk sa kapuljacom, ja nesto glavu namestila cudno, kao da cu da ih tabam

Meni je lakše i draže da odem na spavanje gladna, samo da prođe tih 18h i posle nema sile da strpam nešto u sebe. Al zato do tad :sad2:

i ja reeeetko kad jedem kad odem na spavanje
ne znam stvarno zadnji put kad sam
ali i da ustanem
uospte nemam te tripove da jedem sebi dzigericu zato sto sam pojela dva tri zalogaja ovoga ili onoga
jedem kad sam gladna i ne gledam na sat

radim nocu, znaci ne mogu da radim gladna i ja ne mogu da funkcionisem tako kao vecera u 18 i onda nista jer bih crkla do kraja smene z:mrgreen:

kritikujes cickavu da cita povrsno a sada i sam radis isto
napisano je pet puta da se to radi polusvesno, kod mene cesto i nesvesno jer se uopste ne secam a ti pitas kako vas ne mrzi : S

ne mozes polusvesno da ustanes..odes u kuhinju..otvoris frizider..najedes se..operes zube posle i vratis se da spavas..ja uvek citam koncentrisano i znam dobro sta je napisano ;)

osim ako nisi mesecar..ali to je vec druga stvar.

dva dana se pitam sta mi se desava sa psom i sad citam po tviteru da i dosta drugih kuckara prijavljuje iste simptome svojih pasa: uznemirenost, napeto osluskivanje necega sto niko od nas ne cuje, cviljenje bez razloga
...juce je plakala cerki ispred sobe dok je nije pustila unutra, sto inace nikada ne radi, onda se smirila, pa je trazila napolje, pa se opet drala po kuci...napolju stoji i osluskuje, po dva minuta, nepomicna...gleda u prazninu kao da tamo vidi nesto/nekog konkretnog...zdrava je kao konj, jede kao iz gladi da je izasla, znaci nije joj nista, samo se cudno ponasa...

svasta.

Ja jedem svaki čas. Nema pravila kada poslednji put nešto ubacim u usta. Uopšte se ne opterećujem, kad mi se jede jedem. Nikada nemam grižu savesti dok jedem, samo kad preteram posle sebi kažem "stoko jedna".
Ali ustajanje noću da jedem nema šanse. Pošto nema šanse da ustajem za bilo šta. Sa prvim klincem koji nikada nije spavao noću je ustajao mm da ga nosa jer sam ja bila koma. Ja sam koma i kada ustanem, treba mi oko sat vremena da dođem sebi. Jako dugo mi traje razbuđivanje. Ali ako ustajem u pola sedam, počnem da pričam oko 9h. Pa je malo zahebano prvih sat vremena na poslu, u početku su ljudi mislili da su me probudili kada me nazovu telefonom, sada su već navikli. :lol:

ili to ili vanzemaljci :)
ne znam, moguce je da na nesto reaguju, ali moj pas nije od onih senzitivnih..jeidni jaci zemljotres je pregrmela tako sto je skocila kod mene u krevet i zabola se ispod jorgana, bez ikakve brige za nase zivote i to.
ali jeste cudno..
evo jednog random procitanog opisa, ama isto istijato

jedva sam dva sata sna sastavio.
mica me tokom noći izludela time što je
umesto da spava
svu noć išla po stanu
stajala i osluškivala.

obzirom da to gotovo nikada ne radi
dva puta sam je usred noći izvodio napolje
da bi se konačno smirila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.