Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ste ljudi i intervjui?

Juče posle treninga svratim u Maksi... kupim 3 stvari - meso, mleko i jogurt. Odem na kasu, rade dve, na obe redovi. Stanem onako iskosa u jedan, ne mogu od rafa da stanem iza te žene koja je poslednja u redu, a mrzi me da zaobilazim ceo market da bih stao pravo. U tom trenutku, dolazi treća kasirka i kaže "DAJTE OVDE!".... ja toj kasi najbliži. Okrenem se da stavim korpu na kasu i dolazi ova riba što je bila zadnja u pomenutom redu i bukvalno me oduva, kao da joj život zavisi od toga i stane prva. Ja iza nje.

U korpi ima isto 3 artikla - hleb, kikiriki puter i neko voće. Dok joj kasirka otkucava, riba drži novčanik i čeka da vidi koliki je račun. Tad zatraži i kesu. Plaća, uzima kusur i natenane slaže pare u novčanik, sve po apoenima od najviše ka najmanjoj. Za to vreme, kasirka meni već sve otkucala, a ja ne mogu da prođem od ove, da spakujem u kesu svoje sranje, jer riba i dalje slaže pare u novčanik.

Znači, ne treba mi ništa više, samo na osnovu ovog mogu da procenim da je dotična smrad. I da je bila smrad ceo život. Da je rođena kao smrad i da je začeta kao smrad. Njena majka u materici nije nosila dete, nosila je smrad.

zato sto si musko, od onih finijih. ja bih je bez reci gurnula da prodjem, prostrla bi se preko kase.

zato sto si musko, od onih finijih. ja bih je bez reci gurnula da prodjem, prostrla bi se preko kase.
Ne sumnjam :mrgreen:

A stvarno, generalno ne reagujem na takve stvari, više to gledam kao njihovo samoinkriminisanje... ako si toliko sebičan da moraš da guraš ljude da bi bio prvi na redu, a onda, pošto si toliko sebičan i briga te je za druge ljude, zadržavaš red... onda nek ti bude. Ali će sad svi znati da si smrad.

Tako nešto me uvek podseti na onu scenu iz Porodičnog čoveka sa Kejdžom i Teom Lioni, kad Kejdž naleti na Dona Čidla (koji glumi kao nekog anđela) u sceni gde je on kasir u prodavnici, pa vraća kusur devojci koja je kupila sok od 99 centi i dala mu dolar. On otvara kasu, uzima novčanice i daje joj 9 dolara. Devojka uzme pare i ode, a Čidl kaže Kejdžu "Eto, jel vidiš? Karakter. A zbog čega, 9 dolara?" i upisuje je u tefter. :lol:

Ja imam 74,ali sam sva okrugla.mislim da me zezaju vitamini za kosu,puni su b vitamina.citam komentare na ani,vecina se od njih ugoji ili su jako naduveni.em kostaju,em sam bucka,em nista ne rade :lol:

Batali B vitamine, vrati se ti onom magnezijumu :tease:, sećaš se kad si mršala a nisi znala od čega?

Juče sam počela da uzimam D vitamin, mm su ustanovili nedostatak, a pošto nisam išla na vađenje krvi , zaključila sam :zblesav: da i ja imam manjak, hranimo se u istoj kuhinji.:aha:

Ima da pijem ovaj merz tri meseca,makar se kotrljala ulicom,kosa je najvaznija :malav:
Bas sam juce pricala sa muzem,njemu kardiolog rekla zbog treniranja da uvede magnezijum,samo nemoj da prodjes kao ja.mesec dana me je mucio stomak.i onda posle par meseci,ma ajd da ja to proverim,uzela dva dana,nedelju dana sam se mucila
d vit pijem tri godine,od novembra do aprila

Juče posle treninga svratim u Maksi... kupim 3 stvari - meso, mleko i jogurt. Odem na kasu, rade dve, na obe redovi. Stanem onako iskosa u jedan, ne mogu od rafa da stanem iza te žene koja je poslednja u redu, a mrzi me da zaobilazim ceo market da bih stao pravo. U tom trenutku, dolazi treća kasirka i kaže "DAJTE OVDE!".... ja toj kasi najbliži. Okrenem se da stavim korpu na kasu i dolazi ova riba što je bila zadnja u pomenutom redu i bukvalno me oduva, kao da joj život zavisi od toga i stane prva. Ja iza nje.

U korpi ima isto 3 artikla - hleb, kikiriki puter i neko voće. Dok joj kasirka otkucava, riba drži novčanik i čeka da vidi koliki je račun. Tad zatraži i kesu. Plaća, uzima kusur i natenane slaže pare u novčanik, sve po apoenima od najviše ka najmanjoj. Za to vreme, kasirka meni već sve otkucala, a ja ne mogu da prođem od ove, da spakujem u kesu svoje sranje, jer riba i dalje slaže pare u novčanik.

Znači, ne treba mi ništa više, samo na osnovu ovog mogu da procenim da je dotična smrad. I da je bila smrad ceo život. Da je rođena kao smrad i da je začeta kao smrad. Njena majka u materici nije nosila dete, nosila je smrad.

:lol: Tako je mamu i mene zena skoro pregazila kolicima u Rodi.
Ali ista situacija je bila. Nas dve imale malu korpicu i isto cekale u redu i prelazimo na novootvorenu kasu i zena se toliko zaletela kao da joj je zadnje. :lol:
U mami se probudio sarkazam:“Izvolite, gospodjo, izvolite. Samo mi vratite kuk koji ste mi sad kolicima odneli.“ :lol:

- - - - - - - - - -

Sto se tice vitamina D, jer sam ga i ja morala uzimati iz istih razloga kao i muz od Em, samo da vi rechem da tabete nemaju dovoljan efekat i da moraju da se uzimaju kapi.
A ti Smoki kupi u DMu kombinaciju vitamina za kosu, kozu i nokte. Stvarno su dobri.

:lol: Tako je mamu i mene zena skoro pregazila kolicima u Rodi.
Ali ista situacija je bila. Nas dve imale malu korpicu i isto cekale u redu i prelazimo na novootvorenu kasu i zena se toliko zaletela kao da joj je zadnje. :lol:
U mami se probudio sarkazam:“Izvolite, gospodjo, izvolite. Samo mi vratite kuk koji ste mi sad kolicima odneli.“ :lol:

- - - - - - - - - -

Sto se tice vitamina D, jer sam ga i ja morala uzimati iz istih razloga kao i muz od Em, samo da vi rechem da tabete nemaju dovoljan efekat i da moraju da se uzimaju kapi.
A ti Smoki kupi u DMu kombinaciju vitamina za kosu, kozu i nokte. Stvarno su dobri.

Koristila sam te iz dm od septembra,nista ja tu ne vidim boljitak.sad cu ove da testiram

pa sta cu,znas kako je imati metlu :lol:

- - - - - - - - - -

odlucila sam se jednom da kupim kerastase proizvode,nek ide zivot.kad sam videla da svaka stvar,znaci i sampon i maska i ulje i serum i dobar dan da ti kazu kosta po 50 evra,rekla sam,ipak nece da ide zivot
jer nije dovoljno da uzmes jednu stvar,ako ces da se boris,boris se sa svim sto ima

Завршила раније па села на кафу. Чекам другарицу.

- - - - - - - - - -

Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.

Ma jok
Operem opet

A sebi kazem uvece Ne jedi! Nisam debela, ne vidi se ali sebe plasim Pokvarice ti se zubi!
Jedem po dva tri puta nocu, npr. 2,3,4 h

Моја мама једе ноћу. И не може да се одвикне.
Увек је лепо изгледала, али када је први пут остала без посла као да се предала па се и запустила. Од тада једе ноћу и има вишак, не превелик али опет вишак. И не знам како је не мрзи да устане да једе!?
А имала је хит, јесам ли вам причала!?
Шаље ми поруку: украли ми чоколаду са рижом од 250 гр!
:lol:
Како? Где?
А она, пошто типу са којим живи смета да му ноћу једе и шушка, шта ли, да он не види окачила чоколаду о улазна врата, па кад он заспи, узеће. Хахахаха... Неко од комшија прошао крај стана, и узео, наравно. Баш ми је драго!

pa sta cu,znas kako je imati metlu :lol:

- - - - - - - - - -

odlucila sam se jednom da kupim kerastase proizvode,nek ide zivot.kad sam videla da svaka stvar,znaci i sampon i maska i ulje i serum i dobar dan da ti kazu kosta po 50 evra,rekla sam,ipak nece da ide zivot
jer nije dovoljno da uzmes jednu stvar,ako ces da se boris,boris se sa svim sto ima

Nije bas 50 evra, mozda 25. Ja imam neku kremu za feniranje, traje mi.vise od godinu dana.
Nego ti se tripujes, nista ti ne fali kosi, takva je nadji friziru da ti odgovara i furaj
Ja imam koleginicu, mnogo je gotivna zena, prelepa, visoka. Sikh po nacionalnosti, oni su mnogo lepi ljudi. Al ona procelava i kaze moja novogodisnja rezolucija je da kupim periku.i hoce da pita jednu crnkinju gde kupuje perrikez:mrgreen: Reko sad ces ti u hr kad te tuzi

- - - - - - - - - -

Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.
To ja radim, ali sam brza, tako dok se obavi plaćanje karticom, sve je u kolicima. Prosto se iznenadim kad naiđem na radnika/radnicu na kasi koji su brži od mene.:lol:

- - - - - - - - - -

Моја мама једе ноћу. И не може да се одвикне.
Увек је лепо изгледала, али када је први пут остала без посла као да се предала па се и запустила. Од тада једе ноћу и има вишак, не превелик али опет вишак. И не знам како је не мрзи да устане да једе!?
А имала је хит, јесам ли вам причала!?
Шаље ми поруку: украли ми чоколаду са рижом од 250 гр!
Како? Где?
А она, пошто типу са којим живи смета да му ноћу једе и шушка, шта ли, да он не види окачила чоколаду о улазна врата, па кад он заспи, узеће. Хахахаха... Неко од комшија прошао крај стана, и узео, наравно. Баш ми је драго
!

:rotf:

- - - - - - - - - -

Nije bas 50 evra, mozda 25. Ja imam neku kremu za feniranje, traje mi.vise od godinu dana.
Nego ti se tripujes, nista ti ne fali kosi, takva je nadji friziru da ti odgovara i furaj
Ja imam koleginicu, mnogo je gotivna zena, prelepa, visoka. Sikh po nacionalnosti, oni su mnogo lepi ljudi. Al ona procelava i kaze moja novogodisnja rezolucija je da kupim periku.i hoce da pita jednu crnkinju gde kupuje perrikez:mrgreen: Reko sad ces ti u hr kad te tuzi

A jel ti je oduvek tako suva kosa ili od kad se farbaš u plavo?
Meni je bila izuzetno suva dok sam se farbala u riđe, a koristila sam Kyo boju i razvijač od 9%. Sad koristim isto njihovu boju, ali razvijač od 6%, a ošišala sam suve krajeve i sad je super.... Da nije i tebi tako nešto?
nije.i ja koristim kyo godinama i to sa 6% hidrogenom.farbam se preko trideset godina,negde sam citala da ta suva kosa hoce da bude pratilac hipotireoze

nije.isla sam u jedini salon gde se kod nas n sadu prodaju kerastase preparati.50 e su.ovo ti je recimo ono sto meni treba,tj ta linija,a cena je kod cvrleta u bg

http://www.cvrle-hairshop.com/product/nutritive-masquintense-maska-za-tanku-kosu-200-ml/

- - - - - - - - - -

:rumenka: a kako drugacije :)
ja efikasno poredjam stvari na pokretnu traku, pa posle samo slektivno ubacujem u kese,..sad u torbe, to je in cuvamo prirodu, a kad ih kuci zaboravim ponovo kese

jednom sam isla u mesecnu nabavku, boga oca sam kupila..hemiju, kozmetiku, hranu..
kad je trebalo da platim, kartica ne prolazi..prva, druga, treca..tad su u tempu imali stare uredjaje, pa sam blokirala kasu ui isla do automata da probam da podignem kes
imam novca na racunu
i posl epola sata pogledam datum i vidim da mi je tog jutra istekao za sve kartice
i vratim se i kazem zeni, moram do banke, ne vracajte stvari doci cu da platim za pola sata
a iz reda me streljaju besni pogledi i zla zena je morala da prokomentarise glasno - nemas para, a kad si trpala u kolica bilo ti lepo :rotf:

Poslednja izmena:

Pa bila je ispred tebe..
..osedeces pre vremena...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back