- Poruka
- 29.459
De ste ljudi i intervjui?
Juče posle treninga svratim u Maksi... kupim 3 stvari - meso, mleko i jogurt. Odem na kasu, rade dve, na obe redovi. Stanem onako iskosa u jedan, ne mogu od rafa da stanem iza te žene koja je poslednja u redu, a mrzi me da zaobilazim ceo market da bih stao pravo. U tom trenutku, dolazi treća kasirka i kaže "DAJTE OVDE!".... ja toj kasi najbliži. Okrenem se da stavim korpu na kasu i dolazi ova riba što je bila zadnja u pomenutom redu i bukvalno me oduva, kao da joj život zavisi od toga i stane prva. Ja iza nje.
U korpi ima isto 3 artikla - hleb, kikiriki puter i neko voće. Dok joj kasirka otkucava, riba drži novčanik i čeka da vidi koliki je račun. Tad zatraži i kesu. Plaća, uzima kusur i natenane slaže pare u novčanik, sve po apoenima od najviše ka najmanjoj. Za to vreme, kasirka meni već sve otkucala, a ja ne mogu da prođem od ove, da spakujem u kesu svoje sranje, jer riba i dalje slaže pare u novčanik.
Znači, ne treba mi ništa više, samo na osnovu ovog mogu da procenim da je dotična smrad. I da je bila smrad ceo život. Da je rođena kao smrad i da je začeta kao smrad. Njena majka u materici nije nosila dete, nosila je smrad.
zato sto si musko, od onih finijih. ja bih je bez reci gurnula da prodjem, prostrla bi se preko kase.

, sećaš se kad si mršala a nisi znala od čega?
da i ja imam manjak, hranimo se u istoj kuhinji.

Reko sad ces ti u hr kad te tuzi

a kako drugacije