Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je bahatost i nema veze sa ovim o cenu sam ja pricala.
To dal cu ja spakovati isti broj stvari u kesu 15 sekundi duze nego ti ne znaci da me treba streljati. Pogledom :mrgreen:
I ovde imas tih koji guraju kolica stazom za bajs. Ne jeb.bu zivu silu ni kad zvonis.
Pre neku noc 4 muska bilmeza setaju jedan kraj drugog . Celu stazu su zauzemi i ne pada im na pamet da se skline iako idem u susret. I ja treba da predjem na travu da bi oni promasirali.
Ja rekoh, jel ste vi to oslobodili novi sad?

čekajte bwe...mora ribica da izvadi maxmara maskaru iz tašnice da me gađa.... ( :

- - - - - - - - - -

hahahahah.. ša sam reko....

- - - - - - - - - -

To dal cu ja spakovati isti broj stvari u kesu 15 sekundi duze nego ti ne znaci da me treba streljati. Pogledom :mrgreen:
I ovde imas tih koji guraju kolica stazom za bajs. Ne jeb.bu zivu silu ni kad zvonis.
Pre neku noc 4 muska bilmeza setaju jedan kraj drugog . Celu stazu su zauzemi i ne pada im na pamet da se skline iako idem u susret. I ja treba da predjem na travu da bi oni promasirali.

pa ista stvar je u pitanju kad sa kolicima za decu zauzme cela familija čitav trotoar, al prema njima smo tolerantni jer, božemoj, imaju dete.....nema veze šo je tu odraslih 4 komata jedan pored drugog...

msm, ono što ne tolerišem su deca kao paravan da se ide preko reda u banci...

zasto nisi produzila u njih?
..da vidis kako bi se sklonili kad ukapiraju da nemas nameru da ih zaobilazis :)

100% oproban i proveren metod :)

Ovde sam se navikla da na kasi pakujem samo ako imam 3-4 stvari. Inace sve ide u kolica, pa na pult za pakovanje. To ovde ima svaka prodavnica.
I da, ovde sve kasirke brzo kucaju. Tako su naucene. Sretna sam kad stignem da sve stavim u kolica, a o pakovanju nema govora. Gledali bi te kao vanzemaljca da na kasi pocnes s pakovanjem... :)

Ovde sam se navikla da na kasi pakujem samo ako imam 3-4 stvari. Inace sve ide u kolica, pa na pult za pakovanje. To ovde ima svaka prodavnica.

naravno..tako rade kulturni ljudi..
doduse ja obicno ispred kola pakujem pa odmah u gepek ali mi ne pada na pamet u prodavnici na kasi da pakujem (govorim o vecim kupovinama) vec sve nazad u kolica pa do kola.
ne kapiram zasto bi neko ocekivao da mu kasirka pakuje stvari?
jel on mozda kasirki pomogne tako sto provuce robu kroz bar kod? :)

naravno..tako rade kulturni ljudi..
doduse ja obicno ispred kola pakujem pa odmah u gepek ali mi ne pada na pamet u prodavnici na kasi da pakujem (govorim o vecim kupovinama) vec sve nazad u kolica pa do kola.
ne kapiram zasto bi neko ocekivao da mu kasirka pakuje stvari?
jel on mozda kasirki pomogne tako sto provuce robu kroz bar kod? :)

Ako planski poređaš robu na traci, pripremiš torbe, ništa duže ne traje prvo staviti u njih, pa tako u kolica.

Ako planski poređaš robu na traci, pripremiš torbe, ništa duže ne traje prvo staviti u njih, pa tako u kolica.
to ti samo mislis..tako ti deluje ali nije bas tako...kao i ono kad cekas ispred saltera i nerviras se sta ovaj ispred tebe radi pola sata a ti uvek sve zavrsis za minut dva a nisi ni svesna koliko se sama zadrzis na tom istom salteru :)
sve je stvar percepcije da li si akter ili posmatrac/cekac :)

to ti samo mislis..tako ti deluje ali nije bas tako...kao i ono kad cekas ispred saltera i nerviras se sta ovaj ispred tebe radi pola sata a ti uvek sve zavrsis za minut dva a nisi ni svesna koliko se sama zadrzis na tom istom salteru :)
sve je stvar percepcije da li si akter ili posmtrac/cekac :)

Idemo tiho i nosimo stopericu sa sobom.... :lol:

Stignem čak i da im vežem mašnice :lol:, da mi se ne izvrne sve u autu. A kupljenu čokoladu jedem već na parkingu.:rotf:

Moj si tip...

Da, vidjala sam tih planskih... :)
Kad pocne na traci da igra tetris, pa slaze, a traka ode, pa trci, pa ispravlja, menja mesto... komedija :)
Brzina im nije vrlina. Jos izgledaju histericno i pored sve te „isplaniranosti“.
Tebe nisam videla i ne znam kako pakujes, ali si me asocirala na takve ljude, kese spremne, oni kao zapeta puska... :)

- - - - - - - - - -

sve je stvar percepcije da li si akter ili posmatrac/cekac :)

Tacno :)

sve je stvar percepcije da li si akter ili posmtrac/cekac :)

Pa nije isto, ovo je merljivo, kad završi sa kucanjem, već pružam karticu, i dok izlazi papirić čekam ga pruženom rukom, a roba već spakovana.Praksa :lol:, kod nas samo ja idem u kupovinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back