Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ima da se nervira... sve se da rešiti.Neka lepo nazove čoveka i objasni mu. Možda izađe u susret. Ja tako na poslu jednom tipu dala greškom svoju ličnu kartu,a uzela njegovu. Primetila sam tek kad nisam mogla da se potpišem na predmetu.Zvala sam redom pola grada da vidim kod koga je lična, na kraju čovek primetio i vratio mi.

cekam jos malo pa krecem na posao.pita muz sta radis veceras?ja reko' turke:lol: on se krsti....jovina gimnazija stalno ima razmenu ucenika,bili su im vec nemci i francuzi,sad su dosli turci.mada mi nije bas najasnije zasto oni.sumnjam da imaju turski u skoli.

- - - - - - - - - -

videcemo sta ce da piju mladi turci

tipujem na guaranu i ostala energ. pića el sam pogodila?

- - - - - - - - - -

Nisu turci nego cesi
A o celulitu,drugi put

******* smokvo
pnda piju coca colu :lol:

Šta ima da se nervira... sve se da rešiti.Neka lepo nazove čoveka i objasni mu. Možda izađe u susret. Ja tako na poslu jednom tipu dala greškom svoju ličnu kartu,a uzela njegovu. Primetila sam tek kad nisam mogla da se potpišem na predmetu.Zvala sam redom pola grada da vidim kod koga je lična, na kraju čovek primetio i vratio mi.

nisi skapirala..ako je obrisano sa kartice nema vise fotki...

eventualno da izvlace sa nekim recovery programom...i to moze da uspe samo ako nisu nista novo stavli na karticu.

Ево је, дошла од чика доце, нема песка, нема камења, нема упале, највероватније вирус који је насрнуо на моју јадну жучку...

Крвна слика сутра.

Коњске инјекције већ примам.

И...

Данас нам је диван дан, диван дан, диван дан, госпођици рођендан, рођендан, рођендан :vatromet:

Идемо на вечеру, само нас троје, јер је Она тако желела :klap:

Ево је, дошла од чика доце, нема песка, нема камења, нема упале, највероватније вирус који је насрнуо на моју јадну жучку...

Крвна слика сутра.

И...

Данас нам је диван дан, диван дан, диван дан, госпођици рођендан, рођендан, рођендан :vatromet:

Srecan rodjendan gospodjici, velikoj devojci koja moze da se vozi na prednjem sedistu!!!
Uzivajte u porodicnoj proslavi!!!

:cmok2: navikavaj se polako, uskoro ce biti visa i imati duze noge, pa joj i sleduje prednje sediste, kao i mom sinu, a meni ostaje mesto pozadi...
onda brzo porastu, odu od kuce i ti se vratis na svoje prednej sediste... :heart:

Па, што се висине тиче, убрзано нас стиже, нисмо се дуго мериле, али кад је погледам сигурно има 1.70...
Тако сам и ја мојој мајци узурпирала предње седиште, природан ток ствари :lol:

Крвна слика сутра.

И...

Srećan rođendan devojci :heart:
Uživajte! :heart:
A ti da ozdravis :heart:

nisi skapirala..ako je obrisano sa kartice nema vise fotki...

eventualno da izvlace sa nekim recovery programom...i to moze da uspe samo ako nisu nista novo stavli na karticu.

I ne kapira da se takve stvari ne saopstavaju sefu telefonom :lol:

Doso je, saznali smo da srecom postoji kopija kod njega na lapu, sustinski njegova krivica jer joj nije ni dao te kartice, nego samo kod sebe prebacio, formatirao kartice i nastavio dalje, nikome ne rekavsi....
Ali svi smo preziveli :pop:
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da nema na njegovom lapu, posebno sada kada se cela firma drma, pojeo bi nas za uzinu, svi bi bili krivi :lol:

I ne kapira da se takve stvari ne saopstavaju sefu telefonom :lol:

Doso je, saznali smo da srecom postoji kopija kod njega na lapu, sustinski njegova krivica jer joj nije ni dao te kartice, nego samo kod sebe prebacio, formatirao kartice i nastavio dalje, nikome ne rekavsi....
Ali svi smo preziveli :pop:
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da nema na njegovom lapu, posebno sada kada se cela firma drma, pojeo bi nas za uzinu, svi bi bili krivi :lol:

Kad šef napravi sranje, onda su obično svi krivi.

A gde ti je taj paligorić?
el dobra klopa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back