- Poruka
- 397.500
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jadna macka
zaradjuje za zivot robovskim radom
Sta si ti mislila, da ce za dzaba da dobija junetinu i spavanje do podne.... jok more...kod mene u kuci samo red rad i disciplina oduvek bila
Zeno da ti recem nesto, ona wakom tabla ni za go k nijekod mene na kompu je bamboo ona siva star model radi super.... super joj je osetljivost brzina sve.... na koleginicom je wakom ona crna medium svuda je ima popularan model oko 30k kosta, to ne reaguje kako treba to ne slusa nista, to moram da tapnem vise puta da uzme uzorak...
Ubih se trazeci onu bamboo sivu da si kupim nema nove nigde, cak ni u inostranstvu ne nalazim, ni amazon nema... izgleda da su oni potpuno ukinuli tu seriju jel??
I na njihivom sajtu su samo ova crna sto ne vredi nista i neke novije jos skuplje....
to za roditelje stoji
al on zbog toga nije manje pedofil
stoji i za sve ljude koji su blisko suradjivali s njim
i radili za njega
nema sanse da nisu znali
i ama bas niko nije fasovao robiju
vec se snimaju dokumentarci sa sve svjedocima
Snimio se valjda samo jedan. Leaving Neverland. Joj jbt, 4 sata.. nikako ove dugačke dokumentarce da stignem da pogledam, dve godine planiram ovaj o O Džeju i nikako. Skinuo sam Free Solo, njega ću večeras.
Strejsend je prokomentarisala nešto u vezi ta dva lika koji svedoče u filmu, u fazonu kao "pa dobro, ispali su ok, nije ih to ubilo". Morala je da se izvini odmah.
ne znas je podesiti
tj nije do table
do tebe je
- - - - - - - - - -
a i bamboo je wacom
samo sa dna kace![]()
ma znam da je bamboo wakom al bolje radi hebes mi sve
ima jos tih bamboo na drugim kompovima i sve lepo rade
samo ona crna wacom zajebava
moguce da je do drajvera il kako se to vec zove, to ja ne cackam, to treba ona ili zmaj da urade
aj bas cu da mu kazem pa da vidim...
uzas kako radi
Гледам снимке са оног норвешког крузера, и подсећам се зашто се плашим крстарења...
Тако близу обале, а тако далеко...као Конкордиа пре пар година.
pa ne znate podesit drajvere
tj setovanja table
ona je osjetljivija + ako je radna povrsina na dva ili vise monitora eto problema
Ja svakako to ne znam niti cackam oko tudjeg
Zmajka cu da nacepim da vidi sta je...njegovi kompovi nek on cacka...