Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jadna macka
zaradjuje za zivot robovskim radom

Sta si ti mislila, da ce za dzaba da dobija junetinu i spavanje do podne.... jok more...kod mene u kuci samo red rad i disciplina oduvek bila :deda2:

Zeno da ti recem nesto, ona wakom tabla ni za go k nije :lol: kod mene na kompu je bamboo ona siva star model radi super.... super joj je osetljivost brzina sve.... na koleginicom je wakom ona crna medium svuda je ima popularan model oko 30k kosta, to ne reaguje kako treba to ne slusa nista, to moram da tapnem vise puta da uzme uzorak...
Ubih se trazeci onu bamboo sivu da si kupim nema nove nigde, cak ni u inostranstvu ne nalazim, ni amazon nema... izgleda da su oni potpuno ukinuli tu seriju jel??
I na njihivom sajtu su samo ova crna sto ne vredi nista i neke novije jos skuplje....

Sta si ti mislila, da ce za dzaba da dobija junetinu i spavanje do podne.... jok more...kod mene u kuci samo red rad i disciplina oduvek bila :deda2:

Zeno da ti recem nesto, ona wakom tabla ni za go k nije :lol: kod mene na kompu je bamboo ona siva star model radi super.... super joj je osetljivost brzina sve.... na koleginicom je wakom ona crna medium svuda je ima popularan model oko 30k kosta, to ne reaguje kako treba to ne slusa nista, to moram da tapnem vise puta da uzme uzorak...
Ubih se trazeci onu bamboo sivu da si kupim nema nove nigde, cak ni u inostranstvu ne nalazim, ni amazon nema... izgleda da su oni potpuno ukinuli tu seriju jel??
I na njihivom sajtu su samo ova crna sto ne vredi nista i neke novije jos skuplje....

ne znas je podesiti
tj nije do table
do tebe je

- - - - - - - - - -

a i bamboo je wacom
samo sa dna kace :lol:

to za roditelje stoji
al on zbog toga nije manje pedofil
stoji i za sve ljude koji su blisko suradjivali s njim
i radili za njega
nema sanse da nisu znali
i ama bas niko nije fasovao robiju
vec se snimaju dokumentarci sa sve svjedocima

Snimio se valjda samo jedan. Leaving Neverland. Joj jbt, 4 sata.. nikako ove dugačke dokumentarce da stignem da pogledam, dve godine planiram ovaj o O Džeju i nikako. Skinuo sam Free Solo, njega ću večeras.

Strejsend je prokomentarisala nešto u vezi ta dva lika koji svedoče u filmu, u fazonu kao "pa dobro, ispali su ok, nije ih to ubilo". Morala je da se izvini odmah.

Snimio se valjda samo jedan. Leaving Neverland. Joj jbt, 4 sata.. nikako ove dugačke dokumentarce da stignem da pogledam, dve godine planiram ovaj o O Džeju i nikako. Skinuo sam Free Solo, njega ću večeras.

Strejsend je prokomentarisala nešto u vezi ta dva lika koji svedoče u filmu, u fazonu kao "pa dobro, ispali su ok, nije ih to ubilo". Morala je da se izvini odmah.

pa tesko se snaci sad u tim novim pravilima igre i politickoj korektnosti

ne znas je podesiti
tj nije do table
do tebe je

- - - - - - - - - -

a i bamboo je wacom
samo sa dna kace :lol:

ma znam da je bamboo wakom al bolje radi hebes mi sve
ima jos tih bamboo na drugim kompovima i sve lepo rade
samo ona crna wacom zajebava
moguce da je do drajvera il kako se to vec zove, to ja ne cackam, to treba ona ili zmaj da urade
aj bas cu da mu kazem pa da vidim...
uzas kako radi

ma znam da je bamboo wakom al bolje radi hebes mi sve
ima jos tih bamboo na drugim kompovima i sve lepo rade
samo ona crna wacom zajebava
moguce da je do drajvera il kako se to vec zove, to ja ne cackam, to treba ona ili zmaj da urade
aj bas cu da mu kazem pa da vidim...
uzas kako radi

pa ne znate podesit drajvere
tj setovanja table
ona je osjetljivija + ako je radna povrsina na dva ili vise monitora eto problema

Гледам снимке са оног норвешког крузера, и подсећам се зашто се плашим крстарења...
Тако близу обале, а тако далеко...као Конкордиа пре пар година.

Toliko godina na krstarici i još se plašiš krstarenja?

Ja bio na plivanju, pa svratio u "Dubrovnik" da obžderavanjem povratim izgubljene kalorije :per:
Upoznao sam danas glavnog majstora kuhinje - čovek iz Leskovca. Nije čudo što imaju najbolje ćevape u severnoj Nemačkoj.
Ovo je prvi put od januara da sam jeo sveže spremljeno svinjsko meso (preradjevine sam jeo).
U stvari, jeo sam bečku šniclu u Beču, ali nisam siguran da li je bila svinjska ili teleća.

dosli su mi gosti :heart2:
viber image 2019-03-24 , 16.40.09.jpg

pijem kaficu, ceka me dorucak, u medjuvremenu sla u setnju, bas je bljaks danas, neka maglustina se spustila i zahladnelo
okupala malca, mora da se kupa dva puta nedeljno sad, specijalnim samponom, pa da stoji 5 minuta, sto nije neki problem, jer bi on boravio u kadi sve vreme da moze
sad cu ja pod tus, kad oribam kadu, naravno, ionako sam skroz mokra

...pricala sa bivsom koleginicom iz CG, zajednika koleginica nam je imala mozdani udar pre mesec ipo dana, i iako niti moze da hoda, niti prica, niti cuje, leva strana oduzeta kaze otupstaju je sutra iz bolnice....strasno...mnogo mi je zao, jer smo nas dve bile bas dobre, druzile smo se, i od ove saznam kako je i sta se desava, svaki put ocekujem da mi kaze da joj je bolje, kad ono....:(

...strasno, navodno ce ici u Igalo na neku rehabilitaciju, a inace kad pomislim kod kuce moze cerka da je gleda ali koliko ce mala biti u situaciji da to radi, i da li ce i znati i moci pitanje je, to je devojka 19 godina.....bas mi je zao, jako je dobar covek....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back