Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni poslednjih godina svaki vikend neka radna varijanta
jutors sam bila u nabavci..naletela sam na lavandu, smilje i ruzmarin iz rasadnika,pa sam kupila za bastu
onda sam to sadila,pa sma imala zakazanu masazu
posle sam sredjivala kucu, otkoscavala pilece grudi za ex mm..sredjivala frizider
sad cekam neke dogovorene kupce u 18h
e da, prodala sam danas i zvucnike :)
nemam snage da okupam dzukelicu..na izmaku sam za danas
sutra mi ostaje ona i kupanje, kuvanje i sredjivanje kupatila
dete je otislo na vikend na taru sa deckom da napune baterije oboje jer im je od pocetka godine bas guzva na poslu

- - - - - - - - - -

ako uspem, posto je sutra lepo vreme, moram da nahvatam ove moje muskarce po kuci i komsiju da sredimo sumicu preko puta kuce
ja cu da pokupim razvucene kese, papire i flase, a njih moram da pocupaju polomljne grane i neki krs koji ko zna kako ovde zavrsio
i posle cu da se smirim
i da jebemkevu svakome koga vidim da baci papiric :)

sisam prastaru, omiljenu narandzastu rolku od setlanda, pa da je spakujem za jos jednu zimu, tesko mi je da je se odreknem, fantasticno je topla.
imam onu spravicu za uklanjanje tih gromuljica, iliti sisanje, sa sh...da ne bude zabune
i sad se prisecam gde i kad sam je kupila, znam gde, a kad samo na otpirlike, svakako pre 2008, sto ce reci ima vise od 11 godina.... qq qq
dobra je jos uvek za setnje sa kucicima, kad je hladno a ja zaboravim sal, sto je redovna pojava, samo prevucem tu rolku preko lica i toplo mi je.
a treba i da malo zakrpim na dva mesta...

- - - - - - - - - -

e hvala Ljubinka, podseti me da pustim malo muziku, gluva mi kuca...

sisam prastaru, omiljenu narandzastu rolku od setlanda, pa da je spakujem za jos jednu zimu, tesko mi je da je se odreknem, fantasticno je topla.
imam onu spravicu za uklanjanje tih gromuljica, iliti sisanje, sa sh...da ne bude zabune
i sad se prisecam gde i kad sam je kupila, znam gde, a kad samo na otpirlike, svakako pre 2008, sto ce reci ima vise od 11 godina.... qq qq
dobra je jos uvek za setnje sa kucicima, kad je hladno a ja zaboravim sal, sto je redovna pojava, samo prevucem tu rolku preko lica i toplo mi je.
a treba i da malo zakrpim na dva mesta...

- - - - - - - - - -

e hvala Ljubinka, podseti me da pustim malo muziku, gluva mi kuca...

Шта би са чешкањем, јел се смирио мало куцов?

- - - - - - - - - -

Мртва сам...

Шта би са чешкањем, јел се смирио мало куцов?

- - - - - - - - - -

Мртва сам...

e smirio se skroz, hvala na pitanju Mina!
i to se smirio sat vremena posto je dobio prvi lek
i hrana koju su dobili je stvarno fantasticna, obozavaju je
bice to sve dobro, samo me ne voli sad kad mora da proguta lekice a ne smem ni u sta da ih umotam, rekao vet apsloutno nista osim propisane hrane...
idemo sutra na sisanje, pa ce i to da mu plaksa malo

e smirio se skroz, hvala na pitanju Mina!
i to se smirio sat vremena posto je dobio prvi lek
i hrana koju su dobili je stvarno fantasticna, obozavaju je
bice to sve dobro, samo me ne voli sad kad mora da proguta lekice a ne smem ni u sta da ih umotam, rekao vet apsloutno nista osim propisane hrane...
idemo sutra na sisanje, pa ce i to da mu plaksa malo

Е, баш ми је драго, не волим кад се муче :D

Dobro jutro! :D
Ja se naspavao, sinoä subota a ja se onesvestio pre 23h, to mi se inače ni radnim danom ne dešava. :(
Sad ću opet da idem napolje, kad se vratim ima samo da ležim i da jedem.
Ovaj vikend ništa od sredjivanja kuće, prošli isto, znači veliko spremanje ostaje za sutra i prekosutre.

Mm je sinoc zaspao u 21h :lol:
A ja oko 23h
Jutros me probudio vodom iz kupatila :aha:
Sanjala sam kako smo na predstavi Drzavni posao i kako se stalno selimo iz reda u red itd...
Moram otici da uzmem karte.

Tema:
Jos se razvlacim po krevetu
Trebala bi ustati, odraditi vezbe, sad ce deca, pa cemo u setnju, na pijacu, na burek... da iskoristimo lep dan
Kaze mm “Danas cemo kratke rukave moci koliko je toplo.”
Rekoh “Gde idemo?” :lol:
Zaebavam ga jer znam da hoce da sredimo terasu :lol:

- - - - - - - - - -

Vezbe planiram da pocnem da radim vec godinama
I uvek me nesto omete :lol:
Ja sam takoreci ometena :malav:

Vratio se, krompir se peče, treba uskoro da dodam ribu, pa da krkam.
Bio u banji u komšiluku, moržirao se po nekim bazenima sa vrućom slanom vodom.
Slana voda mi osuši facu ko pergament, sad sam se namackao pavlovićevom, sijam ko lampa.
Normani ljudi mažu pavlovićevom dupe, ja mažem lice. Crnogorci bi prokomentarisali - nekima je obraz ka' gu-zica :mrgreen:

Mene su opet probudili psi i ćerka sišla do prodavnice stavila musaku sad da se peče ćerka ide na Adu sa drugaricom a ja cu da se odmaram i danas koliko mogu ne ide mi se nigde
Posle ručka ću da izađem na sunce ispred zgrade sa Akijem da uživam u lepom vremenu
Imam sreće što mi je naselje kao park pa ne moram da idem ne znam gde da uživam u lepom vremenu

- - - - - - - - - -

Mogu natenane da se razvlacim danas :)
Lenja sam ubiboze i sad eto prilike da ne radim ništa
Po podne cu da se sređujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back