Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Ali na poslu nema mnogo izbora za dorucak, tako da...Jeste, mozes barem da se zasitis
Ja kad uzmem ovsenu, inace sama je pravim, nesto malo drzi sitost, ali lagana je pa mi je okej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali na poslu nema mnogo izbora za dorucak, tako da...Jeste, mozes barem da se zasitis
Ja kad uzmem ovsenu, inace sama je pravim, nesto malo drzi sitost, ali lagana je pa mi je okej
Tako da...tako da... daj sta das...Ali na poslu nema mnogo izbora za dorucak, tako da...
Moze ovsena kasa?Tako da...tako da... daj sta das...
Sitost tu najviše zavisi od količine same kaše. Ja obično kupujem gotove Dobro ovsene kaše od 65g. Jedno je kad praviš kašu od gotove, kupljene smese, a drugo je kad je sam praviš i doziraš količinu sastojaka. Onda je razumljivo što tvoje kaše dugo drže osećaj sitosti.mene te ovesne pahuljice drže sitog negde od 10h do 14h , a to je negde oko jače od 4 sata
meni više otvara apetit iskrenomene te ovesne pahuljice drže sitog negde od 10h do 14h , a to je negde oko jače od 4 sata
Srecom, jer inace imas bas izrazenih problema sa apetitom.meni više otvara apetit iskreno![]()
Srecom, jer inace imas bas izrazenih problema sa apetitom.![]()
Dorucak jak, rucak solidan, vecera laganica.
iskreno...ujutru da...
E sad ovsena kaša,koju ipak jedem na silu skoro, mi rano aktivira stomak pa onda naredni obrok ide relativno brzo i u umerenim količinama a onda i onaj večernji dođe na vreme.
U protivnom mogu da ne jedem ma ni da pomislim na jelo praktično do kasno popodne često i posle 16h mi bude prvi obrok a onda tako izgladneo krećem "razvaljivanje" dok ne ugasim svetlo što se generalno daleko lošije odražava u smislu težine i vizuelnog efekta.
Tako da je ovo otvaranje apetita prilično zdravo iz mog ugla![]()
jak doručak je u mom slučaju skoro na nivou statističke greške....baš zato ovo radi sasvim dobro jer mi menja taj ritam.Dorucak jak, rucak solidan, vecera laganica.
Naravno. Sve je individualno i treba pratiti svoj bioritam i metabolizam.jak doručak je u mom slučaju skoro na nivou statističke greške....baš zato ovo radi sasvim dobro jer mi menja taj ritam.
Inače ja ću pre burek pojesti kad se vraćam odnekud ujutru ili kad sam radio nešto celu noć ili oko 11-12 pre podne nego kada se probudim oko 7-8...jednostavno tada mi je apetit iz nekog razloga na 0. Celog života,šta god radio fizički ili umno.