loki11www
Početnik
- Poruka
- 8
madjionichar iz Lublina, sjajan roman!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih ja jos nisam ni 4. :?Mala vesela:Ja sam Harry Potter 5. deo![]()
®:Bolje bi bilo da je posljednje što je pročitano, ostavlja mogućnost nastavka... :?
Mislish "Dama i jednorog"?Necu da ti kazem kakva je,prochitaj je i zakljuchi sama :wink:daksi:"Pijanista" Vladislav Spilman,a nedavno sam procitala "Spletkarenje sa sopstvenom dusom" i "Kao da se nista nije dogodilo" Marija Jovanovic.
Da li je neko procitao Trejsi Sevalije "Devojka i jednorog" i kakva je knjiga.
Dama i jednorog lici na ljubac...nista posebno...Ana-Marija:Mislish "Dama i jednorog"?Necu da ti kazem kakva je,prochitaj je i zakljuchi sama :wink:daksi:"Pijanista" Vladislav Spilman,a nedavno sam procitala "Spletkarenje sa sopstvenom dusom" i "Kao da se nista nije dogodilo" Marija Jovanovic.
Da li je neko procitao Trejsi Sevalije "Devojka i jednorog" i kakva je knjiga.
Od Trejsi Sevalije preporuchujem "Devichanski plavo" 8)
smeh:"Nadomak tridesete" Majkl Gejl
"Kao da se nista nije dogodilo" Marija Jovanovic
"Faktor bivsi" Andrea Sempl
helena_LP-freak:''Djevojka sa bisernom mindjusom'', od Trejsi Sevalije... Citala sam je po II put... Inace, Vermer mi je jako drag slikar, pa sam se bas obradovala kad je knjiga izasla... A sada citam ''Vilet'' od Sharlote Bronte... Da ubijem dosadu... PoZzZ
Ana-Marija:daksi:"Pijanista"
Od Trejsi Sevalije preporuchujem "Devichanski plavo" 8)
Jedino ako dobro poznajete francuski ova knjiga moze da ima neki smisao u protivnum nece vam liciti na povezanu celinu!
jagodica:
uspensky-u potrazi za cudesnim,a prvo-cicibanRed Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?