apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Lovac-Jan Širka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se u potpunosti, Spletkarenje je za dve klase bolje. Jeste trendy, ali nikako pateticno, kao sto neko gore navede.time:Pa evo da ti ja prenesem moj utisak,mada me nisi pitala al eto.I ja sam ponesen "Spletkarenjem" brze bolje nabavio i procitao "Kao da se nista nije dogodilo" i tako,mogu ti reci,sto se mene tice klasa nize od "Spletkarenja",nije ni ova losa al verovatno zbog toga sto sam i ja kao i ti vise puta iscitavao "Spletkarenje" mnogo sam vise ocekivao.Eto ukratko utiska.ilona:Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdravbozica:Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
nikki_etc:ilona:Javi vredi li citati je. Bas sam je juce izela iz biblioteke,ali pored nje jos par knjiga koje mi deluju zanimljivije...verba:Justejn Gorder - Maja
Naravno da vredi citati MAJU!!! samo ako si raspolozena za filozofiju..
E kakva je knjiga, dobio sam je od brata za Novu, ali nikako da pocnem da je citam!!!??? 8)NaraYan:R. Zelazny - Gospodar svetlosti.
Citala sam je proslog leta...stvarno je dobra.Pitko i plitko al'interesantno.chokolada:Arijana Culina - Sta svaka zena triba znat o onin stvarima
Svima koji zele da se dobro nasmeju i opuste toplo preporucujem ovu knjigu. Naravno ako nemate problema sa razumevanjem dalmatinskog dijalekta (uostalom mozda su je "preveli" i na srpski).
Knjiga je urnebesna!![]()
Jel` tako da nije normalna!maja mala mama:Citala sam je proslog leta...stvarno je dobra.Pitko i plitko al'interesantno.