Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
time:
ilona:
bozica:
Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdrav
Pa evo da ti ja prenesem moj utisak,mada me nisi pitala al eto.I ja sam ponesen "Spletkarenjem" brze bolje nabavio i procitao "Kao da se nista nije dogodilo" i tako,mogu ti reci,sto se mene tice klasa nize od "Spletkarenja",nije ni ova losa al verovatno zbog toga sto sam i ja kao i ti vise puta iscitavao "Spletkarenje" mnogo sam vise ocekivao.Eto ukratko utiska.
Slazem se u potpunosti, Spletkarenje je za dve klase bolje. Jeste trendy, ali nikako pateticno, kao sto neko gore navede.
Upravo zavrsih simpaticnog Nikola i "Dolazim po tebe i vodim te sa sobom". Skoro se nisam vise zabavljala citajuci jedan roman, i vrlo retko se naglas smejem pojedinim citatima, kao sto je ovde bio slucaj. Felinijevski likovi i situacije; na izgled jednostavan ali jako dobro vodjen roman. Highly recommended!

Ja se izvinjavam zbog ove ispravke,jer znam da ljudi ne vole da ih ispravljaju, ali mi je zasmetao naslov teme. Ne kaze se zadnje(sta ste zadnje procitali), jer je suprotno od zadnjeg prednje, a ne mozemo reci sta ste prednje procitali. Ispravno je: Sta ste poslednje procitali? Znam da je ovo zadnje cesto u upotrebi...ali, ovo je ipak forum knjizevnost. Nisam imao zadnje namere(a ni prednje) :wink:

chokolada:
Arijana Culina - Sta svaka zena triba znat o onin stvarima

Svima koji zele da se dobro nasmeju i opuste toplo preporucujem ovu knjigu. Naravno ako nemate problema sa razumevanjem dalmatinskog dijalekta (uostalom mozda su je "preveli" i na srpski).
Knjiga je urnebesna! :lol:
Citala sam je proslog leta...stvarno je dobra.Pitko i plitko al'interesantno.
poslednje sam procitala UTOCISTE,Patrik Mekgrat,psiholosko ljubavni roman...ocena 3+.
Pre toga,Tragom mrtve princeze od Kenize Murad,unuke turskog sultana Murata.Odlicna,cita se u jednom dahu...

Upravo sam procitao clanak u politici Beograd je srpska Atina.Divno napisano.Kako samo taj pesnik,Mirko Magarasevic,pise.A i svestran je.Secam se,jednom,kako sam se odusevio kada je gostovao na Drugom programu i komentarisao svoju plocu Pacifik 231,simfonijsku poemu Artura Honegera.To je trebalo slusati!Vec cujem prijatan glas i divnu muziku.Neki dozivljaj se nikad ne zaboravi,a to je bio dozivljaj u pravom smislu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back