*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Da razmislim( plavusama duze treba da skontaju) sta to, Rado?Sve si to imala kod Rade.![]()
Ima(m) li jos?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da razmislim( plavusama duze treba da skontaju) sta to, Rado?Sve si to imala kod Rade.![]()

Onda bi se dve plavuše skoro sporazumele.Da razmislim( plavusama duze treba da skontaju) sta to, Rado?
Ima(m) li jos?
![]()

Onda bi se dve plavuše skoro sporazumele.
Msm, te knjige za majku, koje su jedva pronašli u biblioteci, ja vadim kod svoje kuće žmureći.![]()
))

Aaaaaaaa))
Hvala na dobroj nameri, zaista sam prijatno (predivno) iznenadjena, ako nekad zatreba, eto, pitacu...
I ti imaj moju ponudu u vidu, ako imam ili mogu da nabavim, mada koliko vidim, ti si "arhiva" u najlepsem smislu te reci
![]()

Arhiva je prava reć![]()

- da me iskupi ako mogneAj batalite te latinice i cirilice, nego ja bih da pitam da li je neko citao Prashko groblje ( Umberto Eko)?
Citah neku kritiku, navodno nije bas nesto narocito, a ja bas takve knjige volim![]()
Cika Umberto je lik,zivi u modifikovanom manastiru,tezak je za citanje,ali ima u toj dubini zrnaca mudrosti.Ja sam citala. Molim te, bez tog aorista. Ako volis teorije zavere i gluposti da Jevreji vladaju svetom, samo napred.
Preporuka za plažu, autobus, ili kafenisanje i opuštanje uz knjigu.Ja tu zenu ne podnosim,tipican primer predrasude.
Mira Furlan je baš tipičan primer nepostojanja predrasuda. Meni nije baš omiljena glumica, ali verujem da knjiga može biti zanimljiva. A i Feral je bio specifičan list. Zato više ne postoji.

Ko nije citao "SVI TI LEPI KONJI" (bestseler Kormaka Mekartija iz 1992. godine) moze da pogleda film koji ide na Prvoj u 22.30..
Koliko sam videla u najavi (citala sam roman) obecava i film, mada ima podosta mucnih scena nasilja, na srecu- ne previse, bar se nadam.. Ljubavi ima
I predivnih konja u predivnom ambijentu
Inace, reziser je sam pisaca, glavnu zensku ulogu igra Penelope Kruz....
Jos sest minuta - ko proicita- procitao je, steta sto nisam ostavila ranije
![]()