Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ne, to je pocetak, mada je Michael pisan pre toga, ali tek u ovoj knjizi kapiras ceo bracni picvajz.Pročitala sam Moj Mihael. Razumem Hanino nezadovoljstvo. Ne bih ja mogla da živim s ovakvim čovekom, naizgled idealnim, obrazovanim, pažljivim, ali kad nema vatre i varnica, sve je uzalud. Činjenica da je on rano ostao bez majke i ona bez oca, dodatno pojašnjavaju to njihovo nesnalaženje sa suprotnim polom. Pa kultura u kojoj se ne izražavaju javno osećanja i potrebe...
Ako sam dobro shvatila, Priča o ljubavi i tami je nastavak... Jedva čekam da vidim šta je bilo dalje.
Pravo da ti kazem meni je bilo zao oca, deteta jos vise, a nju, majku niko nije bio po ushima da se udaje za dosadnog coveka pa
jos i da radja dete koje na neki nacin i ne voli. Nije on nikako dosadan, ja bih cak tvrdila da je ona, majka, beskrajno dosadna jer uopste ne zna sta hoce,
a tragedija je da je nije uopste bilo briga za tog malog decka koji je nju obozavao.
Svi su romani, novele, pesme prepuni tih prica tipa ja tebe volim, ti mene jok, ali je mene licno ova Ozova drama nekako duboko
pogodila. Kako, zasto, ne znam.