Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Naravno, nego kad ce nam ti malo prepricas Zukova?Dobro, ne treba baš preterivati sa tako drastičnim nijansama osećanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, nego kad ce nam ti malo prepricas Zukova?Dobro, ne treba baš preterivati sa tako drastičnim nijansama osećanja...
Naravno, nego kad ce nam ti malo prepricas Zukova?

Nema ništa zanimljivo za književne sladokusce. Posle uvodnog dela, u kojima ima i literalnog, kasnije dominiraju raporti, stanje jedinica, moral vojske, dnevnici...
Dok Miša Vasić, verovatno, ima što-šta da ponudi i najbrobranijoj čitalačkoj javnosti.![]()
Ok, meni ne moraš da zahvaljuješ, ali i meni se dopala Sloboda...Juce sam, odusevljena Korekcijama pazarila i Slobodu ( odbor unapred zahvaljuje Rodi i Quentinu), ali ne znam kada ce da stigne.
Vidim da je Apdejk Zeku umnozavao, ali i da ima jos knjiga koje su barem isto toliko genijalne kao i Zeka?
One Vestice me ne zanimaju.
A Parove cu ocigledno morati ponovo da citam jer sam ih nekako bezvoljno smandrljala. Tek sam u ovoj knjizi shvatila i njegove poglede
na zivot i svet oko sebe glede erotike i seksa.
Pošto imam dosta Apdajkovih knjiga a malo vremena za čitanje (msm, do kraja životaI ja sve želim da nastavim sa Apdajkovom sagom o Zeki, ali nikako da se organizujem. Ostalo što sam mu čitao nije me baš opčinilo, a planiram i Parove da uzmem. Kažu da tu ima jedna od najlošijih scena seksa u istoriji književnosti. Tako nešto ne smije se propustiti.
), očekujem od vas da mi čim pre ukažete na te eksplicitne scene seksa, bile one dobre ili loše. Zašto da umrem u neznanju...
Ok, meni ne moraš da zahvaljuješ, ali i meni se dopala Sloboda...
Pošto imam dosta Apdajkovih knjiga a malo vremena za čitanje (msm, do kraja života), očekujem od vas da mi čim pre ukažete na te eksplicitne scene seksa, bile one dobre ili loše. Zašto da umrem u neznanju...
![]()

Znači, odmah da počnem Parove?Pa u ovim Parovima je cela knjiga seks , da ti prepisijem sada ovde knjigu?
Tema je menjanje partnera, a ne verujem da te to bas mnogo zanima jer ti imas mnogo obaveza
U Rabitu nije bas seks tema, ali lepo ,cak jako lepo i sa puno (sa)osecanja opisuje dileme devojcica i decaka kad ih uFati pubertetsko ludilo,
a kod nekih se to ludilo i nastavlja.

Znači, odmah da počnem Parove?
Imam Rodžerovu verziju, Zeka je bogat i Beži Zeko, beži. Kog si ti Zeku čitala? Imam i S. ali ne znam da li je i on o Zeki...
- - - - - - - - - -
I, da, ne zanima me menjanje partnera, ali mogu da se saživim...![]()
Ja ti savetujem ( barem ja tako radim) da ostavis knjigu neko vreme pa da za godinu dana pocnes ispocetka.Korekcije sam prestala da čitam dok ne promenim naočare...
E ja upravo kupih od njega njegovu i najeroticniju, a sigurno je ti imas.Valjda prvo na Parove?
Ne, nego se roman zove Zivot na selu ( Landleben, u originalu je Villages). Kriticari kazu da je to nasavak Parova samo su glavni junaci ostarili,Koju? Parove? Imam...
Ne, nego se roman zove Zivot na selu ( Landleben, u originalu je Villages). Kriticari kazu da je to nasavak Parova samo su glavni junaci ostarili,
ali ih jos uvek ginekologija zanimaZnaci kao i Parovima seks u bolje stojecim krugovima. Prema tome pocni ti sa Parovima.
Ne, nego se roman zove Zivot na selu ( Landleben, u originalu je Villages). Kriticari kazu da je to nasavak Parova samo su glavni junaci ostarili,
ali ih jos uvek ginekologija zanimaZnaci kao i Parovima seks u bolje stojecim krugovima. Prema tome pocni ti sa Parovima.
Tu ima jako malo ljubavi, skoro pa nikakve ( koliko sam ja shvatila iz nekog kratkog sadrzaja romana)Mislim da Villages kod nas nije preveden. Potencijalnom prevodiocu/izdavaču predlažem da naslov prilagodi našem tržištu i objavi ga kao [I]Ljubav na seoski način[/I].
Tu ima jako malo ljubavi, skoro pa nikakve ( koliko sam ja shvatila iz nekog kratkog sadrzaja romana)
Znaci umesto ljubavi morala bi neka druga imenica, moze i glagolska![]()
A ne radi se ni o selima u smislu našeg poimanja sela. To su mali provincijski gradovi.
"Rasprckavanje"Nekada ke bolje smisliti neki deseti prevod za naziv knjige.
Da li neko moze da mi preporuci dobru arapsku knjizevnost, ili dobre arapske pisce?