sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Završila ""Poniženi & uvređeni" od Dostojevskog & "Put kojim se ređe ide" Skot Pek - a. Dobila sam na poklon od momka "Simeonov pečat" Vanje Bulića, pa čim ugrabim vremena, počinjem da je čitam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobila sam na poklon od momka "Simeonov pečat" Vanje Bulića, pa čim ugrabim vremena, počinjem da je čitam.![]()

Hoćeš u Čitalački klub?![]()
Ja sam tek sinoc pogledala malo sadrzaj te knjige ( rekoh jednom da mi je naslov licio na Pekica, ali ste me ispravili), kao literatura ne zvuci
obecavajuce, svuda je nazivaju ( mislim na domace medije) srpskim Da Vincijevim kodom. Mene te intrigice crkvene zanimaju, a i tako
jako malo znam(o) o toj nasoj svetinji na Svetoj Gori pa cu je citati i ja. Ali tek za mesec dana kada dodjem u Srbijicu i kupim knjigu.
Kad vec pomenu... Ja cu tek sada procitati Da Vincijev kod. Bas da vidim sto je digla toliku prasinu.. Inace izbjegavam sve sto je popularisticki prihvaceno..

Slušao sam tog lika u par emisija i definitivno nismo na istim talasnim dužinama za knjige ne znam....
...Oldos Haksli "Prekrasan novi svet"
Film je dosta dobar a za knjigu sam čuo da je ''rip off'' Koplja Sudbine i Mesijanskog zaveštanja sve blendovano tako da liči na neki roman sidnije šeldona ili roberta ladlama...
Zar nije naslov Vrli novi svet? To je očigledno neki novi prevod.
Mislim da su prvi prevod kod nas uradili Hrvati pa smo zato navikli na "Vrli novi svijet"