goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Dobro je imati ovako JAKU omladinu...U slučaju rata nema šta da brinemo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da u ratu radi oruzje a ne ruke?Dobro je imati ovako JAKU omladinu...U slučaju rata nema šta da brinemo!
kako da u ratu radi oruzje a ne ruke?

kako da u ratu radi oruzje a ne ruke?
Brale gledam juče povodom oslobođenja Beograda da su se u nekim bitkama borili ''na ruke'' sa SS-ovcima...Gde su tad bili takvi kao ti il Kris(tijan) kad smo ih trebali!
Legende i dalje žive i nakon što je "revolucija" pukla u paramparčad 
Legende i dalje žive i nakon što je "revolucija" pukla u paramparčad
![]()

...Interesantno da kolos poput Klička nije uspeo da ga nokautira...Pogledaj izveštaj iz bolnice gde su ga odvezli kasnije...!ne bi radio neko ko nije siguran u sebe 100%...

Da li postoji sport mislim na karate aikido kung fu za koji ne treba da se kupuje kimono nego moze da se vezba u trenerci i sa patikama? Takodje me zanima koji je borilacki sport najbolji za samoodbranu? Koji od ovih tri je najmanje komplikovan i naporan???
Posle svih onih udaraca...Interesantno da kolos poput Klička nije uspeo da ga nokautira...
pa da si pricala sa majstorem neceg drugog odgovor bi ti bio skroz drugaciji, tako da je ovo sasvim relativan odgovor,a ne odgovor kakav treba da da neko sa foruma, jer na forum ljudi ne dolaze da citaju sa kim si ti pricalaŠta trenirati? pre neko veče sam pričala sa majstorom džudoa, pa nek bude džudo.
Mada pozdravljam svaku borilačku veštinu.