Sta trenirati za samoodbranu?

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rotf: Legende i dalje žive i nakon što je "revolucija" pukla u paramparčad :lol:

Bate ni ja ih ne volim previše ali činjenica je da da ovde većina podržava taj diskurs...! A ima i istine donekle u tim pričama...:confused:
Što se tiče teme voleo bih da mi ''učitelj'' u samoodbrani bude ovaj uglješa...Ne znam koliko ste upoznati sa njgovim ''likom'' i delom ali to je lik koji godinama ''troluje'' Vladimira Klička da se bori sa njim...Sviđa mi se ta drskost u stavu, ulični duh, ''streewise'' ponašanje...I naravno LETS GO CHAMP kao motivacioni slogan u mnogo čemu ne samo u borbi...Da ne govorimo kako je lik STENA, zver / strvina kakvu dugo nisam video...Jedan od onih koji na prvi pogled deluju smešno ali na drugi, kada se uozbilje...:eek:
:lol:

Boki, lik kaze ovako:Kličko mu je pocepao mišić tako da se borio sa jednom rukom 12 rundi, slomio ko zna koliko kostiju;

Pa ne mogu da verujem da mu je KLicko "pocepao" misic, a onda mu polomio koske, msm, zesce "mudrovanje" od doticnog,jer da mu je klicko bilo sta uradio, ne bi mogao da digne ruku,a kamoli da udara sa njom.
Nego tip je Arogantan, bez kondicije,a Klicko ga "samleo", ki da je u masini za mlevenje mesa.:lol:

Posle svih onih udaraca:aha:...Interesantno da kolos poput Klička nije uspeo da ga nokautira...

Nema veze da li ga je nokautirao, ili ga je dobio tehnicki, ima pobedu u rukama, a u skoru se pise koliko ih je nokautirao, akoliko ih je dobi tehmicki.
Ameri su takvi, posebno crncuge, isao je da ga maksimalno isprovocira, da bi sebi digao "rejting", ali se zahebo, jer je naisao na majstora, koji mu je lepo objasnio da ce odmeriti snage u u ringu.
Crnje su inace arogantne i previse sigurni u sebe, pa zato i dobiju porciju.

То је прилично глупа, а уз то и расистичка изјава. Бахатост је вјероватно посљедица слабог образовања и не баш велике интелигенције, и примјере свакодневно налазимо међу припадницима свих раса.

Šta trenirati? pre neko veče sam pričala sa majstorom džudoa, pa nek bude džudo.
Mada pozdravljam svaku borilačku veštinu.
pa da si pricala sa majstorem neceg drugog odgovor bi ti bio skroz drugaciji, tako da je ovo sasvim relativan odgovor,a ne odgovor kakav treba da da neko sa foruma, jer na forum ljudi ne dolaze da citaju sa kim si ti pricala

Back