gnjec
Aktivan član
- Poruka
- 1.817
Joga mi i dalje nudi vise po pitanju harmonije tela i duha od aikidoa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj samo lica onih koji se spremljeni za Istočni front, ta neizvesnost, strepnja, prazne mrtve oči....
]
E to,ovo mi je jedan od omiljenih bendova.
Probaj da odradis bench... 10 ponavljanja sa 50kg bez pravilnog disanja.
Prvo smo imali sanchin i karate kao ultimativnu vestinu zato sto disu, sada aikido. Dobro da znam... Ja mislio svi ostali borci prikljuceni na vestacka pluca.
TKD ima dobre fore ali samo ako umes da drzis distancu.
Posle naseg treninga imali su momci sa TKD-a,i onda smo se nekad zezali sa njima u medjuterminu,radili sparinge.
Isprva ne mozes da mu pridjes,ali ako krenes pritisak od pocetka,on nema prostora da manevrise nogama,guras ga uz zicu,rusis dole i ostalo je istorija.
Za samoodbranu ako zelis sto prije da imas neko primjenljivo znanje najbolje je ako ima u tvom gradu krav maga ! Ali s`obzirom da je kod nas ona vrlo rijetka , mislim da samo ima u beogradu ako se ne varam , onda ti je najbolje box. Karate ti treba mnogo godina da ga uvjezbas da bi mogao da ga iskoristis u samoodbrani. Veliki hendikep karatea je sto se samo radi do prvog poena , sto znaci da nisi spreman za razmjenu i psihichki spreman da primas seriju udaraca. Naravno karate je moj maticni sport , mnogo ga volim i mnogo je koristan , ali za neke druge stvari. Ako hoces sto prije neko primjenljivo znanje da imas , nemoj da razmisljas i idi na box. Trudi se godinu dana i imaces neko fino znanje da znas sto da radis sa sobom ako se nadjes u konfliktnoj situaciji. Svakako mimo toga , iako si najspremniji moguci momak opet izbjegavaj , jer noz i pistolj jaci su od najjaceg momka.
Velaskez dize 93 kile 25 puta
Girja je genijalno sredstvo, imam par , doduše znatno manje kilaže.
Međutim negde sam pročitao dobar savet- prvo morate dobro da ovladate mrtvim čučnjem, deadlift inače će vam mahanje girjom zeznuti kičmu.Čisto spomenuh.Girje obožavam.
Na gornjem videu se vidi da je lik odlično savladao taj deo zadatka, stav je savršeno pravilan.
02:20
Ljudi,imam 25 godina i razmišljam da počnem da treniram džudo. Vredi li uopšte u ovim godinama da počnem s obzirom da ću biti dosta ograničena jer do sad ništa nisam trenirala....
Ljudi,imam 25 godina i razmišljam da počnem da treniram džudo. Vredi li uopšte u ovim godinama da počnem s obzirom da ću biti dosta ograničena jer do sad ništa nisam trenirala....