gost 437708
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
pa dapa morala si da skines sa viber sajta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dapa morala si da skines sa viber sajta...
radi savršenoJel radi viber?

Skinula si sa sajta, kao i vecinu drugih programa. No nemas apdejt nego moras rucno da skidas svaki put kad izadje nova verzija...@bmaxa i dalje ne razumem, je l te interesuje kako sam ga instalirala ili samo da li radi? ra
što si ljut?Skinula si sa sajta, kao i vecinu drugih programa. No nemas apdejt nego moras rucno da skidas svaki put kad izadje nova verzija...
mnogo toga i vracamo se u 90e kad nije bilo package manager-a... doduse sada bar stavljas paket, sto je malo bolje...

Ajde, recimo hoces da cross kompajliras na ARM, kako bi to izvela na fedori?što si ljut?
neću ovu ni dirati sve dok radi a radiće ojhaha
nije mi teško, skinem paket i posle dve linije u terminalu , viber instaliran
pa morala si da skines sa viber sajta...
Mene ta filozofija ne odusevljava uopste...Flatpak решава све.
ne znamAjde, recimo hoces da cross kompajliras na ARM, kako bi to izvela na fedori?

Da li sada kucas sa Gentoo?Сам бог не зна моју срећу кад сам видео Gentoo.
Da li sada kucas sa Gentoo?
Ajde onda stavi Gentoo na masinu, pa propovedaj ondaНе. Ради се о мом првом сазнању шта све могу да урадим са системом и до које мере могу да га подесим.

Ajde onda stavi Gentoo na masinu, pa propovedaj onda
sistem treba da se lako i brzo instalira i da radi ono semu OS sluzi. Sve ostalo nije stvar korisnika. Gentoo je mozda nekada nekim LinuxИ?
Није за људе које:
- нису спремни да уче
- не желе да контрилишу систем до најситнијих детаља
- не цене модуланорст
- нису стрпљиви
- нису огранизовани
Сам систем је познат по стабилности и веома озбиљно схвата сигурност. Уосталом, остави ти мене, да сам слушао друге и њихов савете не бих никад прешао на Линукс.

sistem treba da se lako i brzo instalira i da radi ono semu OS sluzi. Sve ostalo nije stvar korisnika. Gentoo je mozda nekada nekim Linux
adminima bio interesantan, sve dok nisu presli prvo na Open Solaris, potom macOS

Jesi kad probao da installiras gentoo? Ja jesam i odustao na pola, zbog duzine vremena kompajliranjaИ да сваки дистро да буде исти и да хејтујемо све што је другачије уместо да научио нешто јер је то тако Епловски...

Jesi kad probao da installiras gentoo? Ja jesam i odustao na pola, zbog duzine vremena kompajliranja
Ovo je optimizam stručnjaka, koji kernel poznaje ko svoj džep. Mislim da nije uračunata faza uključivanja potrebnih opcija u kernelu kojih ima milion pa dok vidiš šta tebi treba i iskompajliraš mogu i rogovi da niknu.Third phase (compiling kernel, finishing base install): 3 hours
Ovo je optimizam stručnjaka, koji kernel poznaje ko svoj džep. Mislim da nije uračunata faza uključivanja potrebnih opcija u kernelu kojih ima milion pa dok vidiš šta tebi treba i iskompajliraš mogu i rogovi da niknu.
Mislim da ti treba jedno mesec dana da uopste provalis sta sve treba i cemu sluzi i to je optimisticnoOvo je optimizam stručnjaka, koji kernel poznaje ko svoj džep. Mislim da nije uračunata faza uključivanja potrebnih opcija u kernelu kojih ima milion pa dok vidiš šta tebi treba i iskompajliraš mogu i rogovi da niknu.

Mislim da ti treba jedno mesec dana da uopste provalis sta sve treba i cemu sluzi i to je optimisticno