Šta to znači?

Ово је за полицију...

Неисправно месо, црна магија, разне конструкције, утицај на способност особе, итд...
Hajde ti njemu reci to. Njegova snaja se druži sa ubicom (ženskom osobom) koja je ubila čoveka sa 60 uboda slomljene staklene flaše. Tada je imala 17 godina i sada sa 29 izašla iz zatvora i druže se. Idu redovno kod jedne vračare raapuštenice. Ali da ovo pomenem mom momku razbio bi mi glavu,jer je njegova snaja najbolja i oličenje poštenja i požrtvovana majka. A ja sam pas koji laje. A pre samo 2 god sa snajom nije pričao niti kročio na njen prag.

Hajde ti njemu reci to. Njegova snaja se druži sa ubicom (ženskom osobom) koja je ubila čoveka sa 60 uboda slomljene staklene flaše. Tada je imala 17 godina i sada sa 29 izašla iz zatvora i druže se. Idu redovno kod jedne vračare raapuštenice. Ali da ovo pomenem mom momku razbio bi mi glavu,jer je njegova snaja najbolja i oličenje poštenja i požrtvovana majka. A ja sam pas koji laje. A pre samo 2 god sa snajom nije pričao niti kročio na njen prag.
Vidi mi smo ovde svi fini nismo navikli na te crne hronike

P jbga deluje nesamostalan. A ti delujes da hoces ozbiljno.
Imam.33 godine,nemam ništa,nisam stvorila ništa iz veze sa njim,drugi što su posle nas bili u vezi imaju i porodicu i decu. A ja moram da se bakćem sa njegovom snajom koja baca crnu magiju,napravila je od njega slugu,truje ga i šta sve ne. I tako mi prođe i mladost i život.zbog mrvica koje mi on baca "da će me voleti dok je živ" ali mu je snaja ipak važnija,jer je član porodice i rodila dvoje dece

Naime,sa mojim bivšim dečkom sam bola skoro 5 godina. Pre 4 meseca sam ja raskinula sa njim. Zbog njegove snajei brata. Nisu me nikada pozvali ni na kafu,ni kući,ni pokazali bilo kakvu zainteresovanost da me upoznaju. Ne javljaju mi se na ulici,iako živimo u istom gradu. Kada je počeo da izlazi sa mnom posvađao se sa snajom i odselio iz kuće gde su zajedno živeli. I nisu pričali 2 godine. Međutim nekako,i verovatno na bratovljevu inicijativu pomirili su se. Kako i zašto,ne znam. Od tada počinje pakao za mene. Ona je pozvana na sva njihova porodična slavlja,sahrane. Ja nisam. I to sam trpela. I kada sam pitala mog bivšwg dečka zašto? On mi je odgovorio da je ona deo porodice,a ja sam niko i ništa. I u meni je ta ljutnja rasla i na kraju sam raskinula na moju inicijativu. Moram ukazati i na to,da mu je brat (jer radi u jednom marketu) uvek slao suhomesnate proizvode kojima je istekao rok trajanja i po više od godinu dana i moj dečko je to jeo. Međutim malo pre nego što smo raakinuli njegov brat i snaja su mu poslali 3 oaketa svežeg mesa upakovanog i mariniranog. I to ne bi bilo ništa čudno da tom mesu nije istekao rok 2 godine. Svežem mesu. Možete zamisliti kako je to smrdelo. I moj dečko je navalio da to meso ispeče,iako sam mu govorila da je otrovno. I kada je otvorio ta pakovanja,smrad trulog mesa je obuzeo čitavu kuću i to je jedino što ga je odvatilo da to pojede,taj nesnosan smrad,iako sam ga ja još pre upozorila,a nije me slušao. Inače ta snaja i njene sestre (od kojih je samo ova snaja udata) su poznate po tome da još od osnovne škole posećuju ljude koji se bave crnom magijom i koji bacaju istu. U međuvremenu,moj bivši dečko je radio kod mog rođaka i rekao je mom rođaku da me voli,ali da ne može biti samnom više u vezi (iako smo se za ovo vreme puno puta svađali i mirili) jer sam mu pričala o snaji (istinu) koju on očigledno neće da vidi. Šta vi mislite o tome? Drugima priča da me voli ali eto zbog nekih stvari (njeove snaje) ne može biti samnom. I to kategorično odbija. Ja više mog dečka ne mogu da prepoznam. U jednom momentu i meni kaže da će me voleti dok je živ,i da naše uspomene čuva u srcu,a u drugom momentu je hladnokrvan i zao. Molim vas pomozite
a koliko dugo krese snajku?

Побегни са њим, направи план, извуци га у други град, уз пријаву полицији, евентуалног прогањања, уништиће га ...

Можда му дају неке, благе отрове и халуциногене субстанце исл...

Треба га некако одвести да да узорак крви на испитивање, а то ти мораш смислити и све извести сама.

Мораш дати све од себе

Срећно!!!

Vidi mi smo ovde svi fini nismo navikli na te crne hronike
Ko zna šta se drugima dešava,ali to ne pišu po forumima.Ja samo tražim pomoć da on vidi istinu o njegovoj snaji,bratu i njegovim drugovima. Jer su svi oni udruženi protiv mene. Zašto? Jednostavno me ne vole a nikome nisam ništa učinela,čak sam im i nameštaj slala za spavaću sobu. Ni zahvalili se nisu. Ali što je najgore,nateraće mog momka da misli o meni sve što su oni,i nakačiće meni sve što su oni radili

Tu njegovu snaju treba uhapsiti,širi crnu magiju,trulo meso isteknitog roka 2 godine. I sve da prijavim,po mom dečku ja sam jedina koja bi ispala kriva. Njemu su brat i snaja svetin

Bolje što ste raskinuli.

Vi niste imali drugih realnih problema osim njegove porodice od koje ti pokušavaš da ga ' spasiš'.

Možda ćeš naći momka po svojoj meri. ;)

Imam.33 godine,nemam ništa,nisam stvorila ništa iz veze sa njim,drugi što su posle nas bili u vezi imaju i porodicu i decu. A ja moram da se bakćem sa njegovom snajom koja baca crnu magiju,napravila je od njega slugu,truje ga i šta sve ne. I tako mi prođe i mladost i život.zbog mrvica koje mi on baca "da će me voleti dok je živ" ali mu je snaja ipak važnija,jer je član porodice i rodila dvoje dece
Mislim da si sama sebi dala odgovor.

Ko zna šta se drugima dešava,ali to ne pišu po forumima.Ja samo tražim pomoć da on vidi istinu o njegovoj snaji,bratu i njegovim drugovima. Jer su svi oni udruženi protiv mene. Zašto? Jednostavno me ne vole a nikome nisam ništa učinela,čak sam im i nameštaj slala za spavaću sobu. Ni zahvalili se nisu. Ali što je najgore,nateraće mog momka da misli o meni sve što su oni,i nakačiće meni sve što su oni radili
Moze da ti se desi samo nesto gore s njima sigurno te nece zavoleti

Побегни са њим, направи план, извуци га у други град, уз пријаву полицији, евентуалног прогањања, уништиће га ...

Можда му дају неке, благе отрове и халуциногене субстанце исл...

Треба га некако одвести да да узорак крви на испитивање, а то ти мораш смислити и све извести сама.

Мораш дати све од себе

Срећно!!!
Hvala vam...Ja sam kao eto kranje rešenje htela da odem kod hodže,belog maga ili slično. Džabe meni da ga odvedem daleko kad on njihovo prokletstvo nosi gde god da ide

Moze da ti se desi samo nesto gore s njima sigurno te nece zavoleti
Zavoleti meneće i da se 1000 outa rodim. U početku sam shvatila da oni pričaju loše njemu o meni jer je njegov izgovor bio "ja sam tebe izabrao bez obzira šta drugi misle" . Nije ih imenovao,ali to je indicija ko njemu priča loše o meni. I ništa to ne bi bilo čudno,da ja nemam 2 fakulteta a svi oni zajedno da spoje nemaju ni osnovnu školu

Zavoleti meneće i da se 1000 outa rodim. U početku sam shvatila da oni pričaju loše njemu o meni jer je njegov izgovor bio "ja sam tebe izabrao bez obzira šta drugi misle" . Nije ih imenovao,ali to je indicija ko njemu priča loše o meni. I ništa to ne bi bilo čudno,da ja nemam 2 fakulteta a svi oni zajedno da spoje nemaju ni osnovnu školu
Ima ovde 1 @bezimeni1 treba da se upoznate divan decko

ti im se bas uklapas u familiju.
Ne uklapam se ni po čemu. Pre svega po obrazovanju i po familiji. Moja familija je poznata po tome što je iznedrila neke od stručnjaka u svojim oblastima,intelektualaca,ja sam završila 2 fakulteta,a oni svi zajedno sa druge strane kombinovano nemaju ni osnovnu školu. I još su otac i stric te snaje poznate kao dvorske lude i pijandure kojima su žene pobegle i ostavile ih sa svom ovom decom

Али ти немаш уличну интелигенцију, већ академску.

Мораш бити аналитичан, све испитати и направити јако дообаррр план

Е, то је љубав и жртва, превазилази страх

Али, није то за свакога... :bye:

То је за одабране, од таквих настају библијске приче...:kafa:
Nije za svakoga. Od tih njihovih pritisaka bih u najmanju ruka završila na psihijatriji kao slučaj za ispitivanje. Ali ja njega volim,odnosno volim njega iz vremena kada me je voleo i ta snaja nije bila u našim životima

Back