malicvetic27
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Naime,sa mojim bivšim dečkom sam bola skoro 5 godina. Pre 4 meseca sam ja raskinula sa njim. Zbog njegove snajei brata. Nisu me nikada pozvali ni na kafu,ni kući,ni pokazali bilo kakvu zainteresovanost da me upoznaju. Ne javljaju mi se na ulici,iako živimo u istom gradu. Kada je počeo da izlazi sa mnom posvađao se sa snajom i odselio iz kuće gde su zajedno živeli. I nisu pričali 2 godine. Međutim nekako,i verovatno na bratovljevu inicijativu pomirili su se. Kako i zašto,ne znam. Od tada počinje pakao za mene. Ona je pozvana na sva njihova porodična slavlja,sahrane. Ja nisam. I to sam trpela. I kada sam pitala mog bivšwg dečka zašto? On mi je odgovorio da je ona deo porodice,a ja sam niko i ništa. I u meni je ta ljutnja rasla i na kraju sam raskinula na moju inicijativu. Moram ukazati i na to,da mu je brat (jer radi u jednom marketu) uvek slao suhomesnate proizvode kojima je istekao rok trajanja i po više od godinu dana i moj dečko je to jeo. Međutim malo pre nego što smo raakinuli njegov brat i snaja su mu poslali 3 oaketa svežeg mesa upakovanog i mariniranog. I to ne bi bilo ništa čudno da tom mesu nije istekao rok 2 godine. Svežem mesu. Možete zamisliti kako je to smrdelo. I moj dečko je navalio da to meso ispeče,iako sam mu govorila da je otrovno. I kada je otvorio ta pakovanja,smrad trulog mesa je obuzeo čitavu kuću i to je jedino što ga je odvatilo da to pojede,taj nesnosan smrad,iako sam ga ja još pre upozorila,a nije me slušao. Inače ta snaja i njene sestre (od kojih je samo ova snaja udata) su poznate po tome da još od osnovne škole posećuju ljude koji se bave crnom magijom i koji bacaju istu. U međuvremenu,moj bivši dečko je radio kod mog rođaka i rekao je mom rođaku da me voli,ali da ne može biti samnom više u vezi (iako smo se za ovo vreme puno puta svađali i mirili) jer sam mu pričala o snaji (istinu) koju on očigledno neće da vidi. Šta vi mislite o tome? Drugima priča da me voli ali eto zbog nekih stvari (njeove snaje) ne može biti samnom. I to kategorično odbija. Ja više mog dečka ne mogu da prepoznam. U jednom momentu i meni kaže da će me voleti dok je živ,i da naše uspomene čuva u srcu,a u drugom momentu je hladnokrvan i zao. Molim vas pomozite