šta to kvalifikuje dobrog yebača da bi se o njemu pričalo po ženskim kuloarima

Na osnovu Fibove sugestije a obzirom da mi je tema zatvorena kao antifeministicka, mozemo i ovako.

Pa citiram sam sebe iz posta sa teme zakljucane po modelu Mletackih tamnicara :D
1. Da ima veliki k.urac. (da to nije bitno ne bi se vekovima o tome pricalo)
2. Da je izdrzljiv (vecini zena ipak treba malo vise vremena za svrsh, ma kolko lagale o visestrukim orgazmima.Kada lako svrshe to je uglavnom posledica deebele zagorelosti)
3. Da je vizuelno privlacan da bi drugarice pocrkale od muke zbog tacke 1. i 2. na koju se nadovezala tacka 3.
4.Da intimno bude njanjavi papucar a javno macho (naravno, zene njanjavost nece priznati nikome)
5. Da mu je inteligencija u granicama prihvatljivog (zenama nije potrebna muska inteligencija ako su zadovoljene tacke 1,2,3,4)

1. najbolji je prosek i iznosi 16.(+ali ne bas i - 1) ;)
2. o visestrukim orgazmima nema razloga da se laze jer postoje i spretni i sposobni muskarci za razliku od ovih drugih koji nisu culi za predigru.;)
3. boli me uvo sta drugarice misle o mom izboru muskaraca ako su oni prema meni predivni.
4. upravo obrnuto, da javno deluje tunjavo, a samo za moje oci divlje, sto dokazuje moju prethodnu tvrdnju, dok se one smeju mom navodno tunjavom i setaju laznog maco muskarca, ja uzivam a one se bedace.(naravno i njima zelim isto-da uzivaju):)
5. nije tacno, ja bas volim pametne i to je najbolji afrodizijak.
O pravim jebacima se ne prica, oni se ljubomorno cuvaju.

sto se mene tice, nemas pojma o zenama.:cool:

Poslednja izmena:

Back