A Sloveni i Srbi kad su se doselili ovde nisu?

Kako su to nestali Tracani, Dacani, Iliri i drugii, jel? Tako sto bili pobedjeni od doseljenih Slovena, Ugara i drugih naroda i pomesali se sa nama.
Budi posten i reci da su se nasi preci doselili iz tamo nekih livada u Srednjoj i Istocnoj Evropi na tudju teriotiriju i prisvojili je ratujuci sa susednim plemenima i narodima i stvorili sopstvenu drzavu na teritoriji koja legitimno i sa pravom pripada drzavi zvana Vizantija. I to su radili uporedo sa divljacima koji su prosavsi kroz ''vrata naroda'' navalili na Evropu sireci haos.
Samo nemoj da mislis da branim i opravdam Amere koji su ubijali Indijance, to je za mene tragedija kao sto je ona koju su nasi preci cinili osvajajuci ove prostore. Istorija ti je prepuna toga, covek je takvo bice, zato ne smes da zaboravis da smo i mi coveci i da smo isto tako nekoga ubijali, okupirali, prisvojili i ukrali neciju zemlju, a ne da smo slatki, mali, nevini nebeski narod koga drugi ebavaju i maltretiraju.
To slatki mali nevini ce ti reci svaki narod gde god da odes.
Ne izmisljaj. Ja se izjasnjavam kao Srbin i srpske sam nacionalisti, samo to ne znaci da ne smem biti realan i voleti iskljucivo sopstveni narod smatrajuci ga neduznim pred licem bozje pravde mrzeci ostale narode i nacije i uzdizuci sebe kao superiorne zajedno sa bracom Rusima koji su ista gomna ko i mi i Ameri i Svabe i Arnauti i ostali.