Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Nego, moramo imati na umu to da Amerika nikad nije bila okupirana od nekog niti je puno ratovala kao npr mi kad smo bili pod Turcima. Dok smo bili pod njima, Zapad je napredovao, sto ce reci da smo kasnili, posto oni nisu nili pod takvim okupacijama, jesu su se krvili ali su u tim drzavama rodjene ideje koje kod nas nisu, tipa industrijska revolucija, francuska rev, pojava humanizma i prosvetiteljstva, pa je sve to preneto na Ameriku kao novu zemlju koja je brzo napredovala brze i od Evrope. Mi smo tezili samo slobodi od Turaka koja je opet dosla sa Zapada, jer je nacionalizam tamo i zacet. 
Znaci da su u pitanju okolnosti pored ideja i tehnologije, a koje su zavisile od njih, jer mi nikad nismo imalu neku tehnolosky revoluciju niti neku kulturnu, prosvetiteljstvo smo pokupili od njih. Zato su oni od starta imali prednost u odnosu na nas.

Znaci da su u pitanju okolnosti pored ideja i tehnologije, a koje su zavisile od njih, jer mi nikad nismo imalu neku tehnolosky revoluciju niti neku kulturnu, prosvetiteljstvo smo pokupili od njih. Zato su oni od starta imali prednost u odnosu na nas.

One trebaju da se vrte na nekoj sipci
   One trebaju da se vrte na nekoj sipci  i plesu na Dance i Haus Muziku.  Ona svadja je uzasna za slusati tako ne govore devojke u Americi jako su kulturne
 i plesu na Dance i Haus Muziku.  Ona svadja je uzasna za slusati tako ne govore devojke u Americi jako su kulturne  ove nase msm kao ulicarke na TV.
  ove nase msm kao ulicarke na TV.   

Samo ako cini teroristicke napade ili je otkriveno da je spijun
 Samo ako cini teroristicke napade ili je otkriveno da je spijun  

mogu da zive gde pozele u Americi
 mogu da zive gde pozele u Americi