STA TE NERVIRA U GSP-U?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
darule:
RADIM NEKU ANKETU PA BIH MOLIO...

Bolje da nisi zapoceo ovu temu, jer nesto ne verujem da neko od nas ima neko lepo iskustvo sa GSP-om (sada je to valjda ITS ili tako nekako).
Dakle, kao sto je receno, prljavstina (moram dobro da osmotrim gde se hvatam, kako ne bih 'pokupila' necije jelo sa sipke ili ne daj Boze 'nosne preradjevine'), vecito guranje i vodjenje racuna da te neko 'ne izvata' ili ti ukrade nesto i tako to, jednostavno ne osecam se opusteno, prljavi prozori kroz koje ne mogu nista da vidim, a gadi mi se da ih obrisem cak i maramicom kada su zamagljena stakla, neispravni aparati za karte, pa da te kontrola ne bi smarala, moras ukoliko aparat pored tebe ne radi da se provlacis kroz guzvu ne bi li na drugom otkucao svoju kartu, zatim ovi novopeceni tzv. muzikanti koji te bukvalno smore svojim zalopojkama, a bude ti zao i da im das i da im ne das pare... Ono sto me isto nervira je kada npr. vrata na koja ti hoces da udjes ili izadjes ne rade (nece da se otvore), pa juris da stignes na druga... Jednostavno, osecaj nesigurnosti i zbog ljudi koji se gurkaju pored tebe (neki i ne mirisu za pohvalu, a prinudjen si da se guras i sa njima) i zbog trolejbusa i nekih autobusa i tramvaja koji samo sto se ne raspadnu...
Ako se setim jos necega, napisacu, ali bilo bi dobro, posto vec radis anketu, da nam postavis neka pitanja (moze i zatvorenog tipa), jer ne mogu svega da se setim, a sigurno postoji jos dosta stvari koje mi smetaju.
Jedino sto sam primetila je da malo ucestalije ide prevoz, pa ne moram kao pre toliko da cekam, pogotovo kada je hladno!

lepo ste sve napisali, ja cu dodati i ovo :

leti, na 100 stepeni, ljudi dignu ruke i drze se za sipku , al' smrdiiiiiiii !!! ne daj boze da se redovno kupaji i koriste dezodorans :?

drugo, oni zeleni i plavi novi tramvaji (recimo na bulevaru) imaju tako malecneeee prozore, da leti ne moze nikako da se dise!!!! letos samo sto nisam umrla od vrucine, izdrzah jedva 2 stanice :cry: a zimi se prozori ne otvaraju, pa je opet zagusljivo, ko da se vozis u konzervi :x

je l dovoljno za anketu?

leti, na 100 stepeni, ljudi dignu ruke i drze se za sipku , al' smrdiiiiiiii !!! ne daj boze da se redovno kupaju i koriste dezodorans :?

drugo, oni zeleni i plavi novi tramvaji (recimo na bulevaru) imaju tako malecneeee prozore, da leti ne moze nikako da se dise!!!! letos samo sto nisam umrla od vrucine, izdrzah jedva 2 stanice :cry: a zimi se prozori ne otvaraju, pa je opet zagusljivo, ko da se vozis u konzervi :x

je l dovoljno za anketu?

alien:
darule:
RADIM NEKU ANKETU PA BIH MOLIO...

Romski muzičari i njihova zaglušujuća dreka, prljavština, rupe u podu autobusa u kojima možeš da zaglaviš nogu (a možda čak i da propadneš), itd.

ne mogu da verujem :D
Znači, da se ne ponavljam...

e, dodala bih samo ljude koje se ne kupaju (u pon. ujutro pa smrduckaju)
i garnirung na to: grejanje koje radi i leti

Neznam ko ima gori prevoz kao Batajnica,ujutro nisi mogao da udješ u autobus kad kreneš na posao.Morala sam da krenem pola sata ranije da izbegnem špic inače nemam šanse da udjem do 8sati.A taj put od 45min-sat i nešto o tome i da nepričam.To je prva stvar i jedina stvar koja mi nefali ovde u Pragu.Prag je 4Xveći a stigneš za 30min s jednog kraja grada na drugi.
Što se tiče sugurnosti,svi Beogradjani su hazarderi,ali šta im preostaje,nemamo svi na to da se vozamo kolima.

slatko volim :)):

leti, na 100 stepeni, ljudi dignu ruke i drze se za sipku , al' smrdiiiiiiii !!! ne daj boze da se redovno kupaju i koriste dezodorans :?

je l dovoljno za anketu?

a kojim se vozis autobusom?koliko promenish buseva dnevno u proseku? :? :?

evo da dodam i kako me nerviraju kontrolori koji pustaju ljude koji se svercuju bez kazne, po principu 'naucio je valjda lekciju', a ja moram svakog meseca po sat vremena da cekam za markicu. :evil:
mene bi tesko opljackali u gsp-u jer cvrsto drzim ono sto nosim.
ne vozim se bas cesto, dva-tri puta nedeljno u oba pravca, najcesce idem 23, 53. e, odlicno je sto ih ima na svakih 5 minuta :).

najvise me iznervira kada vozac nekad jednostavno 'preskoci' neku stanicu, odnosno ne stane, jer tu retko ko izlazi-i ja onda moram stanicu vise.

ma da li uopste ima nesto sto me ne nervira..
Na primer..idem ja u skolu sa 95(linija koja ide na svakih 10 minuta,ako ne i manje) i sad unutra guzva,ja ceo zgnjecen,vruce 100 stepeni,leto..
staje autobus kod Bloka 70(kinezi)..i sad posto nije bilo sanse da iko udje neki odustaju i cekaju drugi,ali mora neka baba da se ugura unutra kao da joj je to poslednji autobus sa onim njenim kesetinama koje zauzimaju mesta za 3 ljudi..a baba bazdi da ne mozes da dises..
ili recimo ulazi neka zena, ne mnogo starija ,a ti sedis i ona ti prosto dodje i kaze da ustanes i bez ikakvog molim ili neceg slicnog..i posle te psuje ako neces da joj ustanes..
strasno bre..

auuuu,ovo je bre tema za nas matore koji smo se navozali...
zanimljivo je da su nam busevi ultra prljavi!
a kao peru ih svaki dan,pa kroz prozor ne vidis od one "fine"blatnjave mase...
i nasi sugradjani koji ponedeljkom (mislila sam da je kod nekih nedelja bar dan za kupanje) u ranu zoru kad idu na posao smrde na ko-zna-sta i na neku brlju! ej u 7! :roll:
a tek ova omladina od desetak godina koja starcima nece da ustane...
to je stvarno uzas,to je za drugu temu,mislim domace vaspitanje,ali i to mi smeta...
i ovo i ono....i narodnjaci koje slusaju vozaci :roll:

setila sam se: kontrolori rado puštaju MUŠKARCE, a žene koje nemaju kartu vole da gnjave
Videla svojim očima, i čula hiljadu puta!
Potapšu ih po ramenu: nemoj više, burazeru
A ženi, ni šamar im nije dosta (bilo u novinama prošle godine)
Uošte, odvratan je taj svet. naročito kad krenu da viču: AKO TO NE ODGOVARA ŽALI SE BOGDANOVIĆU,
MI RADIMO ZA SKUPŠTINU GRADA :shock:

Tako zimus maltretirali nekog Bosanca u 26-ici.

E, ali voli i milicija da pomene Bogdanovića...

Khm, khm... dakle GSP:

Nervira me:
1)Guzve. Ko se vozio linijama 26, 31 i 95, zna o cemu pricam.
2)Penzioneri. Treba navodno da im ustupim mesto, ali jbt, pogledajte malo, cini mi se da samo penzioneri sede u autobusu, kao da se ljudi neprestano voze u krug jer nemaju sta drugo da rade... (to i cekanje u redu da se uplati loto).
3)Oni sto hoce da sednu. Nije se meni desilo tako nesto, ali video sam da se desava. Kad bi meni neko tako rekao da ustanem jer je on stariji/umoran/bolestan bla bla bla, ne bih mu ustao pa makar poceo da se raspada tamo. Ako ja ne ustanem sam, ne diraj me, inat!

Nervira me jos dosta toga, al mrzi me vise da pisem...

PS. I pored svega, ima jedna dobra stvar u vezi sa GSP-om koju su svi izgleda zaboravili, a to je: Imas prevoz, a ne moras da brines za parking mesto, ako uopste i imas auto...

Estella:
A ovih dana, na minus 15 nema grejanja, bar u trolama i tramvajima kojima se vozim.
E pa bas sam to htela da napisem.Naime, pre neki dan , napolju minus deset ja iz izuzetno hladne 11-ice - tramvaja predjem u privatni ( Lui Travel ) 71 . E , tu tek pocinje mucenje . Sipke u autobusu su bile toliko hladne da su se ljudi plasili iste da dodirnu ( Sto naravno doprinosi daljim problemima : ljudi koji se ne drze mogu da padnu , na nekoga , da se taj neko povredi.....) . Pogledam ja a ono na vratima rupe kroz koje duva ko ludo.Pogledam vozaca, a on obucen , kao da je krenuo peske u setnju po planini , sve sa rukavicama na rukama vozi , a prozor tik pored njegove glave DOBRO zalepljen SELOTEJPOM ( kao u Alan Fordu ).
Dakle nerviraju me JAKO HLADNA vozila.
Dalje me nerviraju guzve koje se stvaraju na prodajnim mestima kada se kupuju markice.
Necu da kazem da me nerviraju ljudi koji smmrrrdeee , jer to nije krivica GSP-a.
Seticu se ja jos necega
Pozz

Betty:
setila sam se: kontrolori rado puštaju MUŠKARCE, a žene koje nemaju kartu vole da gnjave
Videla svojim očima, i čula hiljadu puta!
Potapšu ih po ramenu: nemoj više, burazeru
A ženi, ni šamar im nije dosta (bilo u novinama prošle godine)
Uošte, odvratan je taj svet. naročito kad krenu da viču: AKO TO NE ODGOVARA ŽALI SE BOGDANOVIĆU,
MI RADIMO ZA SKUPŠTINU GRADA :shock:

Tako zimus maltretirali nekog Bosanca u 26-ici.

E, ali voli i milicija da pomene Bogdanovića...

--------------------------------------

e i ja sam to primetila za kontrolore!
uglavnom se uhvate za neku babu ili devojku, nikad do sad nisam videla da su uhvatili neko musko.
ili se samo zene "svercuju", ili je njima fora da maltretiraju babe i zene, zato sto muskarce ne smeju :!:

atenaellada:
Estella:
A ovih dana, na minus 15 nema grejanja, bar u trolama i tramvajima kojima se vozim.
E pa bas sam to htela da napisem.Naime, pre neki dan , napolju minus deset ja iz izuzetno hladne 11-ice - tramvaja predjem u privatni ( Lui Travel ) 71 . E , tu tek pocinje mucenje . Sipke u autobusu su bile toliko hladne da su se ljudi plasili iste da dodirnu ( Sto naravno doprinosi daljim problemima : ljudi koji se ne drze mogu da padnu , na nekoga , da se taj neko povredi.....) . Pogledam ja a ono na vratima rupe kroz koje duva ko ludo.Pogledam vozaca, a on obucen , kao da je krenuo peske u setnju po planini , sve sa rukavicama na rukama vozi , a prozor tik pored njegove glave DOBRO zalepljen SELOTEJPOM ( kao u Alan Fordu ).
Dakle nerviraju me JAKO HLADNA vozila.
Dalje me nerviraju guzve koje se stvaraju na prodajnim mestima kada se kupuju markice.
Necu da kazem da me nerviraju ljudi koji smmrrrdeee , jer to nije krivica GSP-a.
Seticu se ja jos necega
Pozz

To sto si napisala si upravu

Meni se to desilo kada sam cekao autobus 25 celih sat vremena a napolju zima kada je napokon dosao autobus i to prazan usli ljudi dosao kontrolor da trazi karte na pregled tako slatko sam se izdrao na njega da je odmah presao u drugo vozilo

darule:

Pregrmeo 91'92'93'94'95'...ko se tad vozio u shkolu ili na posao...retji tje vam da je sad divno...po staroj dobroj,ne mozhe nam toliko biti loshe koliko mozhemo da izdrzhimo...onako Srpski,u inat :twisted:
Ne mogu da lazhem da situacija nije neshto bolja,pogotovo sa ovim zajednichkim deal-om za priv. i drzh.,velika stvar,po meni.
Ljudi ne odrzhavaju na pravi nachin lichnu higijenu,nemaju kulturu ustajanja deci(ne mnogo maloj),starijima(ne starima),sa invalidima je ok.No,sve se polako popravlja...
Ono shto mene nervira MNOGO :evil:, je...
1.Utji u autobus i stati kao zakopan#no mountain can move me...nema ulaska,prolaza,izlaska...josh retji da se pomeri a on/ona gleda kao da si retard,uzhas...
2.sredina vozila chesto ima mesta,a ljudi,plashetji se da ne sidju na svojim stanicama,svi stoje na vratima...i ono chuveno..."'ajmo sredina malo..."...da se najezhish,kao stoka na traci u fabrici... :oops:
3.Driver UVEK pushi,celo vozilo smrdi(e ovo je do GSP-a),tu mora neshto da se uradi,isto je i sa muzikom(sretjom,sada dolaze mladi ljudi da voze te se mnogo puta prijatno iznenadih),opet mozhda ona ne odgovara matorcima,najbolje,bez... :roll:
4.Vozila sa automatskim menjachima...sve ih je vishe,neosetljive majmune niko ne uchi kako krenuti i stati,pa jbt.moram da uradim na svakoj stanici "ukopavanje" , odruchim za specifichni "pozdrav suncu"...ili da se vezhem za katarku i chekam ... 8)
5.Vozila chesto nisu ili su pogreshno obelezhena,udjoh pre neki dan da pitam,a unutra,na sredini"Dylan Dog" scena,sa malo Maxmagnusa,pozadi Alan Ford-ija u najavi,driver Johnny Logan,znachi kompletna "Druzhina od vjeshala"... :?
Ima josh toliko nelogichnosti,teshko je setiti ih se sad,ponesi notes i udji u bus,otkrovenje 'within a minute'...ostaje samo da chekamo,bitje bolje,valjda? :roll:

Pošto svaki radni dan idem busom u školu, primetila sam stvari koje, ne znam kako, ali jednostavno moram tolerišem:
nerviraju me one babe koje su često bolesne, ali kad ugledaju prazno mesto onda trčeeee :lol:
ok, kada me pitaju ustajem im.
kada spomenete autobus, ne smem zaboraviti - smrad (treba li neko objašnje kako nastaje ili kako ga sprečiti?)

ne volim nervozne i nekulturne putnike....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back