Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
darule:RADIM NEKU ANKETU PA BIH MOLIO...
darule:RADIM NEKU ANKETU PA BIH MOLIO...
alien:darule:RADIM NEKU ANKETU PA BIH MOLIO...
Romski muzičari i njihova zaglušujuća dreka, prljavština, rupe u podu autobusa u kojima možeš da zaglaviš nogu (a možda čak i da propadneš), itd.
slatko volim :)):lepo ste sve napisali, ja cu dodati i ovo :
leti, na 100 stepeni, ljudi dignu ruke i drze se za sipku , al' smrdiiiiiiii !!! ne daj boze da se redovno kupaju i koriste dezodorans :?
drugo, oni zeleni i plavi novi tramvaji (recimo na bulevaru) imaju tako malecneeee prozore, da leti ne moze nikako da se dise!!!! letos samo sto nisam umrla od vrucine, izdrzah jedva 2 stanicea zimi se prozori ne otvaraju, pa je opet zagusljivo, ko da se vozis u konzervi :x
je l dovoljno za anketu?
E pa bas sam to htela da napisem.Naime, pre neki dan , napolju minus deset ja iz izuzetno hladne 11-ice - tramvaja predjem u privatni ( Lui Travel ) 71 . E , tu tek pocinje mucenje . Sipke u autobusu su bile toliko hladne da su se ljudi plasili iste da dodirnu ( Sto naravno doprinosi daljim problemima : ljudi koji se ne drze mogu da padnu , na nekoga , da se taj neko povredi.....) . Pogledam ja a ono na vratima rupe kroz koje duva ko ludo.Pogledam vozaca, a on obucen , kao da je krenuo peske u setnju po planini , sve sa rukavicama na rukama vozi , a prozor tik pored njegove glave DOBRO zalepljen SELOTEJPOM ( kao u Alan Fordu ).Estella:A ovih dana, na minus 15 nema grejanja, bar u trolama i tramvajima kojima se vozim.
Betty:setila sam se: kontrolori rado puštaju MUŠKARCE, a žene koje nemaju kartu vole da gnjave
Videla svojim očima, i čula hiljadu puta!
Potapšu ih po ramenu: nemoj više, burazeru
A ženi, ni šamar im nije dosta (bilo u novinama prošle godine)
Uošte, odvratan je taj svet. naročito kad krenu da viču: AKO TO NE ODGOVARA ŽALI SE BOGDANOVIĆU,
MI RADIMO ZA SKUPŠTINU GRADA :shock:
Tako zimus maltretirali nekog Bosanca u 26-ici.
E, ali voli i milicija da pomene Bogdanovića...
atenaellada:E pa bas sam to htela da napisem.Naime, pre neki dan , napolju minus deset ja iz izuzetno hladne 11-ice - tramvaja predjem u privatni ( Lui Travel ) 71 . E , tu tek pocinje mucenje . Sipke u autobusu su bile toliko hladne da su se ljudi plasili iste da dodirnu ( Sto naravno doprinosi daljim problemima : ljudi koji se ne drze mogu da padnu , na nekoga , da se taj neko povredi.....) . Pogledam ja a ono na vratima rupe kroz koje duva ko ludo.Pogledam vozaca, a on obucen , kao da je krenuo peske u setnju po planini , sve sa rukavicama na rukama vozi , a prozor tik pored njegove glave DOBRO zalepljen SELOTEJPOM ( kao u Alan Fordu ).Estella:A ovih dana, na minus 15 nema grejanja, bar u trolama i tramvajima kojima se vozim.
Dakle nerviraju me JAKO HLADNA vozila.
Dalje me nerviraju guzve koje se stvaraju na prodajnim mestima kada se kupuju markice.
Necu da kazem da me nerviraju ljudi koji smmrrrdeee , jer to nije krivica GSP-a.
Seticu se ja jos necega
Pozz
darule: