Ne razumijem zasto ti nisi fer ako neces da platis nesto sto ne zasluzuje toliku cijenu,spram onoga sto nudi.
Sama kazes da za iste pare mozes da dobijes vise npr.u Grckoj.
A i mozes.Ljetovala sam godinama u Crnoj Gori jer se u to vrijeme nije moglo nigdje drugo.I nikad se nisam osjecala kao gost,nego kao podstanar.
Ponasanje prema gostu je bilo sitnicarsko,platio ti smjestaj malo ili mnogo.
Da ne pricam o izlivanju kanalizacije u sobu,sobama neokrecenim vise decenija,ulaskom gazdarice u sobu kad joj se prohtije,pokvarenim bravama,prozorima,brisanjem kupatila nogom u dva poteza,kuvanjem kafe na sporetu na kom rizikujes strujni udar,mackama koje hodaju po stolovima,a vrhunac svega odgovor na pitanje moze li se skuvati kafa na sporetu...nisi valjda dosla odje da kuvas kafu?☺Ima toga jos i nista nije izmisljeno.A da me neko pogresno ne razumije,ti smjestaji nisu bili neke stracare i nisu bili jeftini,pa da kazes koliko para,toliko muzike.
Mislila sam da se to vremenom promijenilo jer nisam dugo bila u cg na moru,a otisla sam ponovo prije dvije godine.I nista se nije promijenilo.Bila sam svjedok kad je konobar napao jednu stariju gospodju u restoranu kad je pitala ima li posnu supu rijecima da sta ona ima uopste da jede supu od toliko jela i uputio joj salve uvreda.Zena je samo ustala i otisla zaprepastena.
Jedina dobra strana je da u Cg nikad nije dosadno.