A
Aphroditi
Gost
JaH_G|rL:Dakle svi nesto o analiziranju i tumacenju horoskopa i horoskopskih znaka...pitanje je..sta ste u horoskopu???
Ja sam skorpija![]()
Takodje. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaH_G|rL:Dakle svi nesto o analiziranju i tumacenju horoskopa i horoskopskih znaka...pitanje je..sta ste u horoskopu???
Ja sam skorpija![]()
Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.kaurloto:U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Chiara:Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.kaurloto:U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Chiara:Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.kaurloto:U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Ma ne Sibirska, uopste nisam tako mislila, vec ako je vreme na granici dva (pod)znaka, bukvalno na granici, uzima se onaj koji sledi. Bar sam ja tako citala. No, sta znam... sad kad malo bolje razmislim, ne znam koliko je to uopste i moguce...sibirska:Ne, nikako. Podznak je strogo definisan! Ako je recimo podznak na 29-om stepenu Škorpije, Škorpija je definitivno podznak! Ali prvo polje je u Strelcu i veća je verovatnoća da će osobe sa takvim podznakom imati više fizičkih karakteristika (stav, nastup, izgled, stil itd.) Strelca nego Škorpije. :wink:Chiara:Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.kaurloto:U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Chiara:Ma ne Sibirska, uopste nisam tako mislila, vec ako je vreme na granici dva (pod)znaka, bukvalno na granici, uzima se onaj koji sledi. Bar sam ja tako citala. No, sta znam... sad kad malo bolje razmislim, ne znam koliko je to uopste i moguce...
Kakvi pametna, prepametna :wink: .sibirska:Ne postoji "bukvalna" granica. Ovako, svaki znak ima 30 stepeni, to znaš verovatno. S' tim što je prvi nulti stepen, a poslednji 29-i. Ako je neko rođen u vreme kada je asc bio na 29 stepeni i 59 minuta Vageu podznaku je vaga, a ako je rođen trenutak kasnije, tj. kad je asc bio na 0 stepeni Škorpije
on je škorpija. I tako... :wink: Nemoj mi zameriti, s'vremena na vreme imam potrebu da se pravim pametna!
![]()
Ona je Vaga, a ti Devica. Izvini, moja greska, i da je u BGu, bila bi Vaga (nisam gledala godiste, njoj se oduzimaju 2 sata). U svakom slucaju je Vaga. Kombinacija kao moja mama, cak i isti dan rodjenjaFelerična:Paraćin, nisam znala da i to ima veze, onda molim te vidi i meni 10.10.72 u 04 h Paraćin
Chiara:Ona je Vaga, a ti Devica. Izvini, moja greska, i da je u BGu, bila bi Vaga (nisam gledala godiste, njoj se oduzimaju 2 sata). U svakom slucaju je Vaga. Kombinacija kao moja mama, cak i isti dan rodjenjaFelerična:Paraćin, nisam znala da i to ima veze, onda molim te vidi i meni 10.10.72 u 04 h Paraćin. Ako je po tome, mnogo je dobra, ali i ranjiva. A kad pati, cuti.