Sta ste u horoskopu?

Sta ste u horoskopu?

• Ovan

• Bik

• Blizanac

• Rak

• Lav

• Devica

• Vaga

• Skorpija

• Strelac

• Jarac

• Vodolija

• Ribe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kaurloto:
U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.

Chiara:
kaurloto:
U znaku skorpije sam al se nesto astrolozi ne mogu dogovoriti sta sam u podznaku, neki kazu da sam dupla skorpija, neki kazu da sam skorpija strelac, a po nekima skorpija jarac! Ludilo prosto ne znam sta sam u podznaku!
Kako? Daj podatke, datum, sat, mesto, mozes na PM ako ti je bezveze da ih ostavljas ovde. To je bar prosto k`o pasulj. Ne znam kako je sad racunanje podznaka tolika filozofija... Jedina caka koja moze da se desi je da si na prelazu izmedju dva znaka, a i tada se uzima znak koji sledi, tj. ako si na prelazu Skorp./ Strel., uzima se da si u podznaku Strelac.

e, vidis, nisam to znala!!! ja sam na prelazu, 21. juna sam rodjena - blizanac, a ne znam sta sam u podznaku.. rodjena sam u 05.05.. pa, posto sam na prelazu, onda sam u podznaku rak??? ajde, reci mi, vidim da ti to znas.. :wink:

Chiara:
kaurloto:

Ne, nikako. Podznak je strogo definisan! Ako je recimo podznak na 29-om stepenu Škorpije, Škorpija je definitivno podznak! Ali prvo polje je u Strelcu i veća je verovatnoća da će osobe sa takvim podznakom imati više fizičkih karakteristika (stav, nastup, izgled, stil itd.) Strelca nego Škorpije. :wink:

sibirska:
Chiara:
kaurloto:
Ne, nikako. Podznak je strogo definisan! Ako je recimo podznak na 29-om stepenu Škorpije, Škorpija je definitivno podznak! Ali prvo polje je u Strelcu i veća je verovatnoća da će osobe sa takvim podznakom imati više fizičkih karakteristika (stav, nastup, izgled, stil itd.) Strelca nego Škorpije. :wink:
Ma ne Sibirska, uopste nisam tako mislila, vec ako je vreme na granici dva (pod)znaka, bukvalno na granici, uzima se onaj koji sledi. Bar sam ja tako citala. No, sta znam... sad kad malo bolje razmislim, ne znam koliko je to uopste i moguce...

Chiara:
Ma ne Sibirska, uopste nisam tako mislila, vec ako je vreme na granici dva (pod)znaka, bukvalno na granici, uzima se onaj koji sledi. Bar sam ja tako citala. No, sta znam... sad kad malo bolje razmislim, ne znam koliko je to uopste i moguce...

Ne postoji "bukvalna" granica. Ovako, svaki znak ima 30 stepeni, to znaš verovatno. S' tim što je prvi nulti stepen, a poslednji 29-i. Ako je neko rođen u vreme kada je asc bio na 29 stepeni i 59 minuta Vage :arrow: u podznaku je vaga, a ako je rođen trenutak kasnije, tj. kad je asc bio na 0 stepeni Škorpije :arrow: on je škorpija. I tako... :wink: Nemoj mi zameriti, s'vremena na vreme imam potrebu da se pravim pametna! :lol:

Heh..pametnica../
remybussi.gif

sibirska:
Ne postoji "bukvalna" granica. Ovako, svaki znak ima 30 stepeni, to znaš verovatno. S' tim što je prvi nulti stepen, a poslednji 29-i. Ako je neko rođen u vreme kada je asc bio na 29 stepeni i 59 minuta Vage :arrow: u podznaku je vaga, a ako je rođen trenutak kasnije, tj. kad je asc bio na 0 stepeni Škorpije :arrow: on je škorpija. I tako... :wink: Nemoj mi zameriti, s'vremena na vreme imam potrebu da se pravim pametna! :lol:
Kakvi pametna, prepametna :wink: .
Ne, ozbiljno, samo ti mene ispravljaj. Ja sam primila onako kako sam procitala bez nekog razmisljanja o tome. Narocito sto citam ovako po forumu kako su ljudima govorili da su tri razlicita podznaka, onda mi nekako i nije bilo toliko nelogicno. A i iskreno, kad vec pricamo o tome, nisam znala ni da se stepeni racunaju od 0-29, vec sam mislila od 1-30 :oops: . Preskocila sam uvod :lol: .

Izvini sto ti se tek sad javljam nisam bila pri kompjuteru imala sam nekih kucnih zescih problema, ma grozota al proslo je sad pa rekoh da se vratim na sajt! Rodjena sam u Senti to ti dojde malo mesto u Vojvodini gde je sve laganica. Minutaza mog rodjenja ti izgleda ovako: u jutarnjim casovima 09:15 24.10.1976, moja malenkost odluci da je vise glupo biti mali delfin i plivati pa pomisli daj da vidim kako izgleda biti na kopnu, al sad bih najradje natrag jer mi se pravo da ti kazem vise svidja vodena okolina od ove zemljane. Pa kao mozes nesto uraditi po pitanju mog podznaka plus ako moze i neko pojasnjenje u vezi te kombinacije ja ti biti zahvalna!

Felerična:
Paraćin, nisam znala da i to ima veze, onda molim te vidi i meni 10.10.72 u 04 h Paraćin
Ona je Vaga, a ti Devica. Izvini, moja greska, i da je u BGu, bila bi Vaga (nisam gledala godiste, njoj se oduzimaju 2 sata). U svakom slucaju je Vaga. Kombinacija kao moja mama, cak i isti dan rodjenja :) . Ako je po tome (mislim na kombinaciju), mnogo je dobra, ali i ranjiva. A kad pati, cuti.

Chiara:
Felerična:
Paraćin, nisam znala da i to ima veze, onda molim te vidi i meni 10.10.72 u 04 h Paraćin
Ona je Vaga, a ti Devica. Izvini, moja greska, i da je u BGu, bila bi Vaga (nisam gledala godiste, njoj se oduzimaju 2 sata). U svakom slucaju je Vaga. Kombinacija kao moja mama, cak i isti dan rodjenja :) . Ako je po tome, mnogo je dobra, ali i ranjiva. A kad pati, cuti.

Hvala ti mnogo, a sto se tice moje ćerke jeste dobra ali je tvrdoglava i kad nesto zacrta ne odustaje.Ne znam da li joj je to po horoskom znaku :lol:

Back