Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih,sto smo se nasle..Trebale bi jednom zajedno da slusamo...cvetic:volim to,he he :wink:Peta W.:Portishead - Revenge of the numbed in Moscow :wink:
8) 8) :wink: Gazdarica:Scar Tissue - Red Hot Chili Peppers
I gospodo sa prethodnih postova, zar zaista nemate drugo mjesto za dopisivanje... Ovaj topic je prezivio 80 strana sa postovima koji su imali vezu sa temom i bilo bi lijepo da tako i nastavi...
Pozdrav
®:Može li Jandrlu, Gazdaricu i Blondichicu spojiti Arsen, koga upravo slušam, i „Vraćam se (tu)”, jer mene svakako spaja... s njima!![]()
![]()
Ok, potrazicu i to cudo da cujem... :wink:®:®:Može li Jandrlu, Gazdaricu i Blondichicu spojiti Arsen, koga upravo slušam, i „Vraćam se (tu)”, jer mene svakako spaja... s njima!![]()
![]()
Ako misliš na Kseniju, šta ti mogu...Jandrla:Eh seti se glupa glavo...Dzaba! :wink:
Ishj, zakrčio procesor, heheheJandrla:Seti se Jandrla shta si slushao, bre! :wink:
®:Ishj, zakrčio procesor, heheheJandrla:Seti se Jandrla shta si slushao, bre! :wink:
E, džebiga, sagore mi MB!Jandrla:®:Ishj, zakrčio procesor, heheheJandrla:Seti se Jandrla shta si slushao, bre! :wink:
Ma kad bih se setio prvih 200 Mb...ostalih 10GB bih odma' nabrojao... :wink:
ops: