Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Nemam, ne staj mi na muku, a i covek spava da ga ne trujem.antigona:pusenje ili zdravlje-odlucite sami...u to ime da se zapali jedna...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam, ne staj mi na muku, a i covek spava da ga ne trujem.antigona:pusenje ili zdravlje-odlucite sami...u to ime da se zapali jedna...![]()
bobitza7:...e pa to nije smelo da ti se desi...evo ja cu sad da se solidarisem sa tobom i da zapalim jednu samo za tvoju dusu :wink:

Chernobill:bobitza7:...e pa to nije smelo da ti se desi...evo ja cu sad da se solidarisem sa tobom i da zapalim jednu samo za tvoju dusu :wink:![]()
imam ja -crni davidoff-je li odgovara :wink:Chernobill:Nemam, ne staj mi na muku, a i covek spava da ga ne trujem.antigona:pusenje ili zdravlje-odlucite sami...u to ime da se zapali jedna...![]()
Ko se drugom smeje.... najsladje se smeje.bobitza7:Chernobill:bobitza7:...e pa to nije smelo da ti se desi...evo ja cu sad da se solidarisem sa tobom i da zapalim jednu samo za tvoju dusu :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nije mi bas tolika frka.bobitza7:...mozda decku vise odgovara marlboro light :wink:
Chernobill:Pa nije mi bas tolika frka.bobitza7:...mozda decku vise odgovara marlboro light :wink:
Koliko je kod tebe 4:20?
Znaci ja sam za 60 min veca budala?bobitza7:Chernobill:Pa nije mi bas tolika frka.bobitza7:...mozda decku vise odgovara marlboro light :wink:
Koliko je kod tebe 4:20?
...5:20
6:27antigona:
.... za uzivanje.bobitza7:vreme je...
Ako uz istu ide i avionska karta. Dabobitza7:...ja mogu da ponidim samo nes...moze?
A?bobitza7:Ti bi bas voleo da vidis taj Big-Ben...a?
Ti, ti, lepoto...bla, bla, slihtam se do besvest,...bla...bobitza7:...ko ja?![]()