Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre neku noć sanjala sam teroriste neke koji noću dolaze iz vode i rešetaju ceo komšiluk onako kao iz zajebancije kao u gejmu, bole ih ćoše, zabaljaju se kao. Užasan san.

A sinoć sam sanjala neke rode i Lea i neko dvorište i ograde silne i nekog slepca koji treba Lea da pusti iz njegovog dela dvorišta... a da Lea je roda tamo bacila i ja ne mogu da ga izvučem bez ključa od neke ogromne kapije. Slepac ne kapira zašto tražim ključ očekivao je kurira tripuje da sam ja kurir i uvaljuje mi neke letke da delim. Kaka glupost od sna.

I tako...

Сањао сам себе из млађих дана, тада сам радио преко омладинске задруге тешке физикалије. Дошла су три шлепера цемента, па сам као истоварао целе ноћи. Када сам се пробудио, био сам у голој води и леђа су ме страховито болела

Toliko mi je bilo toplo noćas-jutros da sam sanjala kako sam otišla kod frizera i sela u stolicu, ubacila glavu u lavabo i sve čekam da počne da mi poliva lobanju hladnom vodom pa posle da me šiša, al niš' od toga.
I sad se mislim da odem da fiknem kosu, da ispunim sebi želju i da kažem kako se snovi ipak ostvaruju!

A evo nesto sanjam da su Pavle Savic i Lukasenko dijelili slican nos, a Lukasenko i Bata (omiljeni Ratkov glumac) slicnu frizuru... :kez:

danilo.jpg

Znači:

1) isprepadali smo te onim scary pričama na "Ruletu"
2) izvisila si za sex. Neko ti se prišunjao u šesnasterac, švrljao malo tu ..malo tamo ali kad je trebao da ubode gol - on otišao u aut , ispalio te

Eto tako mu to dođe prema ovom priručniku za psihologe amatere što sam kupeo za 100 din na tezgi

Znači:

1) isprepadali smo te onim scary pričama na "Ruletu"
2) izvisila si za sex. Neko ti se prišunjao u šesnasterac, švrljao malo tu ..malo tamo ali kad je trebao da ubode gol - on otišao u aut , ispalio te

Eto tako mu to dođe prema ovom priručniku za psihologe amatere što sam kupeo za 100 din na tezgi

Znaći da vratiš priručnik i trazis svoje pare curik

Back