Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cuj sanjati lose... ne mogu da zamislim tako neki kosmar... npr. ono kao sanjam da brat Leon i prika Di Lajt kresu eminentne forumasice, i jos se kladim ko ce biti uspesniji, i pogresno tipujem... to bi bila nocna mora... a opet iz njihovog ugla gledanja taj san uopste ne bi bio los. :think:

jao brate što sam juče sanjao tojes preksinoć...znači kad sam ustao sav sam bio sjeban...ma ceo dan sam bio nikakav...veći deo sna sam zaboravio, al se sećam da sam sanjo Aleksandru, svoju prvu ljubav, koja i sad izgleda ko avion i koja mi se nasmeši svaki put kad me vidi ( :heart: ) i ja sam se kao nešto muvao oko nje, valjda sam hteo neki seks neam pojma, pa se tu umešao jedan moj komšija Milan (koji baj d vej u RL nema nikakve veze s njom), on joj čini mi se bio muž il šta već neam pojma, valjda namiriso da ja i ona oćemo da se švalerišemo i onda tu bilo neko pičkaranje, ne sećam se lepo, ja sam ispo grbav, ispušio sam ga povodom seksa

naravoučenije - izgleda da sam teško zagoreo :/

jao brate što sam juče sanjao tojes preksinoć...znači kad sam ustao sav sam bio sjeban...ma ceo dan sam bio nikakav...veći deo sna sam zaboravio, al se sećam da sam sanjo Aleksandru, svoju prvu ljubav, koja i sad izgleda ko avion i koja mi se nasmeši svaki put kad me vidi ( :heart: ) i ja sam se kao nešto muvao oko nje, valjda sam hteo neki seks neam pojma, pa se tu umešao jedan moj komšija Milan (koji baj d vej u RL nema nikakve veze s njom), on joj čini mi se bio muž il šta već neam pojma, valjda namiriso da ja i ona oćemo da se švalerišemo i onda tu bilo neko pičkaranje, ne sećam se lepo, ja sam ispo grbav, ispušio sam ga povodom seksa

naravoučenije - izgleda da sam teško zagoreo :/

:zcepanje:

Idi Dee, nisi normalan...

Sanjala sam kako sam trčala maraton i to skroz ozbiljno krenula, došla do neke uzbrdice pa mi sve teško pa se vatam, čupam rukama beton, pa sve gledam je l me neko prestiže i skontam neke ljude koji trče u suprotnom pravcu nizbrdo kako isto ko majmuni grabe po betonu, izvučem se ja tu na neko zaravnjenje, trčim i dalje sam super, sve odlično, tek stižem do neke vode, nema most, nema ništa, treba da preplivam, ulećem do kolena, skontam da sam u farkama i da neću moći plivati u njima, skinem se u gaće, farke omotam oko glave i plivam i plivam. Izronim sa druge strane, ono tamo kuma sa mamom, idu kod lekara, treba im para za neke lekove, a i ne mogu same, počnem da se lomim da l da završavam maraton il da budem dobar drug i utom se probudih.
Da mi je znati koji mi je k. bilo bi mi lakše .))))))

sanjam ti ja nocas da sa stricem (dosao je skoro iz amerike i pricali smo pa mi je mozda sveze u pamcenju) u nekoj zgradi kao beogradjanka ili delta siti idem ka liftu, ali se ulaz ne nalazi nam estu gde je obicno nego kruzim okolo i sa druge strane nadjem ulaz u lift

na samom ulazu velika guzva i ono nije lift nego dugacka pokretna traka u blagom usponu koja vodi negde napolje

nekoliko takvih traka i spustamo se ka objektu kao hangar na aerodormu, narod trci, ja onako, a stric zaostaje.

na ulazu mi je jasno da je u pitanju nekakav reklamni koncert neke firme kao telenor ili slicno

u ogromnoj sali ima mesta, nesto se desava na pozornici, slede brojne nagrade za prisutne

osoblje prolazi kroz redoove i daje papirice na kojima je spisak sta si dobio. puzam ruku ali ta zena odlazi

onda dolazi ponovo i u guzvi, pored male dece, bas meni daaje listic. na njemu je spisak nagrada, ali pocinje sa sladoledom i onda neke grickalice

mslim da sam se posle probudio

Poslednja izmena:
Obicno nista ne sanjam, kad spavam kao topcina ne mogu ni da se setim eventualnog sna, ali u poslednje vreme ne spavam normalno vec sve budem u nekom polusnu, pa valjda zato i registrujem more koje me spopadaju nocu - samo mi se neki horori vrte, nocas sam tripovao da mi istice krv u neku lavorcinu, kap po kap. Treba da iskuliram njakanje po bolnicama.

Back