Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Bezveze
Šetao ti stršljen pa ti pa ti loš san što te nije bocnuo ?
Tebi se gadno prihebalo !
Za koju godinu će stršljenovi dolaziti u san nekoj drugoj
i treba da požuriš .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezveze
Стршљен? Није те ујео? Није те нико давно убо, вероватно јер си ружна, хитно мораш да нађеш неког за секс.

sanjo da mi ispadaju zubi nije dobro

) i ja sam se kao nešto muvao oko nje, valjda sam hteo neki seks neam pojma, pa se tu umešao jedan moj komšija Milan (koji baj d vej u RL nema nikakve veze s njom), on joj čini mi se bio muž il šta već neam pojma, valjda namiriso da ja i ona oćemo da se švalerišemo i onda tu bilo neko pičkaranje, ne sećam se lepo, ja sam ispo grbav, ispušio sam ga povodom seksajao brate što sam juče sanjao tojes preksinoć...znači kad sam ustao sav sam bio sjeban...ma ceo dan sam bio nikakav...veći deo sna sam zaboravio, al se sećam da sam sanjo Aleksandru, svoju prvu ljubav, koja i sad izgleda ko avion i koja mi se nasmeši svaki put kad me vidi () i ja sam se kao nešto muvao oko nje, valjda sam hteo neki seks neam pojma, pa se tu umešao jedan moj komšija Milan (koji baj d vej u RL nema nikakve veze s njom), on joj čini mi se bio muž il šta već neam pojma, valjda namiriso da ja i ona oćemo da se švalerišemo i onda tu bilo neko pičkaranje, ne sećam se lepo, ja sam ispo grbav, ispušio sam ga povodom seksa
naravoučenije - izgleda da sam teško zagoreo :/