Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam sanjala nekog glumca iz one serije Law and order, kao sedimo i pijemo vino.

Onaj ćelavi lik? On je meni tako hot

A nije lep uopšte, nem pojma što al zabalim kad ga vidim

Sanjala sam svašta nešto priče neke svađe pesme dranje vrištanje pretnje poljupce nežnosti, ruke lica dodire i osmehe, film neki almodovarov i ameliju još na sve to, ruku u ruci, šetnju i glasna šaputanja preglasna u stvari, razgovor posle neki bez reči o.O reku kola vožnju, svetla trista, pa još trista, duplo sve, mostove malu svađu u putu, stisak zagrljaj onog naslona za glavu, rame nečije, nesporazuma sto i sto jednu ružu, sto crvenih i jednu belu tačnije o.O pa šamarčić nežan i blag i dobronameran i bradu i crne oke, pa volim te, pa ali, pa nema ali i tako još dosta toga da ne pišem sad sve ni ne sećam se baš tačno al otprilike

Kad pogledam šta sam naškrabala kontam da samo kiša fali i neka pesma elitnih odreda kao podloga

Neću ni da spavam sad iz inata

ja sam odspavala jedno 2 sata i sanjala da mi je u stanu bio agent za nekretnine bos, a ja spavam na podu, a on pored mene telefonira nekome i kaze - preslisaj me drugu stranu nafte.

onda pogledam kroz prozor i vidim stan u brdu i pod prozorom mi stoje gledaoci, jer je u podnozuj takmicene preskakanje prepona. a neki deda otvorio ogroman, ogroman roz ekisobran i udara mi o prozor.

Sad bi ti moja keva rekla da je potpuno normalno da je dobro sanjati bilo koga ko se zove Slobodan pa makar to bio i dotični pokojnik, a da nikako ne valja sanjati Spomenku, to baš ne valja.
Mila je takođe preporučiva, samo ime sve kaže :)))))))

P da .
Mila posebno ako je Jovovic : )))

- - - - - - - - - -

Aha, imao si dakle tri godine kada se to sranjje desavalo. I otisao si sa sedam....mnogo te Sloba zajjebao, sve mu pamtis. Aj uozbilji se malo.

Pa nije tako .. I nisam sa sedam otisao tamo ...Ali nije bitno ni najmanje ;)

Bitno je. Ti nemas vise od 20-25 godina a spominjes Slobu koji je jahao krajem 80-ih i pocetkom 90-ih. Cista matematika, nema sta da se sad foliras bezveze. Batali Slobu....ne zato sto sam njegov fan, nego zato sto nema veze da pricas o periodu kada si bio klinja. Bilo je i vecih zlotvora, a ti budi srecan sto nisi tada odrastao tamo. ;)

25 celih ;)

Nije bitno stvatno ...Nekima je ocigledno prva osocijacija na njega trojanski konj i izdaja , drugi vide nekakvog patriotu ...kako god .
Ja ustvari jesam odrastao ”tamo”
Sustina je da ne bih sad o tome pricao ni da mi plate , generalno o politici ;)

Sanjala sam vitsaveju : ))) kao brani me od nekog kretena što me napada i urla razloga bez, ne znam ni što sam ga pustila u stan i dal sam ga pustila, valjda je sam ušao dokk smo pile kafu i vita ga snimi i brže bolje baca pogled na nogicu od stola jer zna da je može izvući ako zatreba da uspava lika, a on sto kila grlat jak majko mila urla nešto peni, ništa ga razumela nisam hahha ali vita je car : ))) :heart:

Sanjala sam Natasu gledajuci u ovu fotografiju Lauren Graham:

lauren-graham.jpg

... a gledajuci u ovu fotografiju Melisse Mccarthy sanjala sam jednu kolegicu s fakulteta, s manje grupe, izvjesnu Sanju:
Image00009.jpg

Pa sad sanjam da bih snove mogla povezati sa smislom:

melissa-mccarthy-0-jpg

Došla ja u Beograd i ušla u prvi tramvaj na stanici. Kao, kupuju se neke nove čudne karte na kojima treba da napišemo državu u kojoj se nalazimo. Uzimam ja kartu i opušteno pišem Jugoslavija, kad ono kontrola posle jedne stanice. Kontroler izbezumljen viče: - Curo kakva Jugoslavija, gdje ta Jugoslavija? Vozač dobacije: -Pusti klinka, ima kad da nauči. :zcepanje:

Back