Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bem ti, prije dva sanjala da je počeo rat
ne daj bože

Сан ће ти се оставрити, само што није. Ситуација у свету превише подсећа на ону пред Први светски рат. Но, добро, шта да се ради.

Ја сам сањао да сам ушао у СУП, пришао шалтеру на коме ме је дочекала љубазна службеница и са осмехом ми уручила пасош. Потом сам отишао у социјално и без икаквих проблема, бројева и редова направио здравствену књижицу. Затим сам отишао на посао где су колеге причале вицеве и смејале се, док су посао обављале са невероватним еланом и лакоћом. Газда нам је таман доносио ручак из оближњег ресторана. На улици, људи су насмејани и ведри. На тв, нема политике и ријалитија, само образовни програм за децу и младе. Моју земљу нико не понижава, нема резолуција, живимо свој живот. Са непријатељима немамо контакта, са вековним пријатељима и браћом сарађујемо и тругјемо на обострано задовољство...
Сан ми је прекинуо ужасно патетични и лажно забринути глас са малог екрана. Неки чудан човек, причао је неке ноторне глупости и лажи, и тако ме на један бруталан начин вратио на јаву.

Сан ће ти се оставрити, само што није. Ситуација у свету превише подсећа на ону пред Први светски рат. Но, добро, шта да се ради.

Ја сам сањао да сам ушао у СУП, пришао шалтеру на коме ме је дочекала љубазна службеница и са осмехом ми уручила пасош. Потом сам отишао у социјално и без икаквих проблема, бројева и редова направио здравствену књижицу. Затим сам отишао на посао где су колеге причале вицеве и смејале се, док су посао обављале са невероватним еланом и лакоћом. Газда нам је таман доносио ручак из оближњег ресторана. На улици, људи су насмејани и ведри. На тв, нема политике и ријалитија, само образовни програм за децу и младе. Моју земљу нико не понижава, нема резолуција, живимо свој живот. Са непријатељима немамо контакта, са вековним пријатељима и браћом сарађујемо и тругјемо на обострано задовољство...
Сан ми је прекинуо ужасно патетични и лажно забринути глас са малог екрана. Неки чудан човек, причао је неке ноторне глупости и лажи, и тако ме на један бруталан начин вратио на јаву.

pa ti BUDAN sanjaš :zcepanje:

p.s. nadam se da se moj san ipak neće ostvariti
Zar nije dosta jedan za našeg života?

Sanjala sam ratne helikoptere kako lete ka aerodromu, pa onda tik iznad naših glava menjaju pravac. Ukupno šest helikoptera koji lete preblizu jedan drugom i prenisko, da. Posle toga gomilu vojnika koji se šunjaju na obodu grada, bila je nenormalna tišina I čuo se sitan vojni korak u horu. Strah kod ljudi kada su ih primetili. Nekakva postrojavanja, ono guranja uz zid I to. Jurnjavu, trčanje, sudaranje, al sve nekako fino I tiho, kao na nekom starom lošem filmu, veze sa stvarnošću I panikom koja bi zavladala među ljudima da se tako nešto stvarno desi nije bilo. Naša vojska nas legitimiše. Ljudi se krevelje od sreće. Vojnik dolazi do mene. Čujem starije ljude, valjda bivše vojnike šta li, kako dobacuju "deca nas legitimišu, gledaj klinci, strašno strašno" lol Malo im laknulo i odma zvoc, zvoc lol Vojnik se ne obazire na to, uzima dokumenta, piše kao nekakvu kaznu, poljubi ličnu tj. sliku na ja :mrgreen: nasmeje se, potpiše I nastavi dalje. E da, ta lična nije izgledala kao lična naša već drugačije nekako, slika je bila okrugla, a ispod neke crtice kao prostor za kazne de se potpiše taj koji te legitimiše. E da bila je roze boje. Kao vozačka, e ta boja. :confused:

U drugom delu sam sanjala neku malu kako je pala s nekog ogromnog kreveta navodno mojom krivicom pa me njena majka napala. Pokušala sam biti smirena jer je žena u šoku kontam uplašena je, gledam šta je s malom msm devojkom el krvari, el dobro. Pala je s leđa nekako I udarila glavu, ima smeđu kosu do ramena, prolazim joj rukom kroz kosu, nema rana, nema krvi, nema čvoruge. Vidim da je dobro I čujem samo tu idiotkinju kako umesto da gleda u dete napada mene (a ja sa tim nemam veze) I samo nešto melje I melje I melje. Nemam pojma šta sam joj rekla, al znam da je zanemela nakon tog odgovora.

:kafa:

A vi kako ´te? :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back