xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Sanjala sam nešto tako grozno da nema šanse da vam ispričam šta i kako, užas jedan, aaaaff bljaksi fuj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bem ti, prije dva sanjala da je počeo rat
ne daj bože

Dobro pusti sad to, de reci oćel se moj san ostvariti![]()
![]()

Poljupce sam sanjala i to one kroz osmeh de ne znaš dal ljubiš usne ili zube ili obraze ili bradu
Umal ne crkoh
Bilo je lepo al onda sam se probudio![]()
((
nesto mnogo lepo 
Сан ће ти се оставрити, само што није. Ситуација у свету превише подсећа на ону пред Први светски рат. Но, добро, шта да се ради.
Ја сам сањао да сам ушао у СУП, пришао шалтеру на коме ме је дочекала љубазна службеница и са осмехом ми уручила пасош. Потом сам отишао у социјално и без икаквих проблема, бројева и редова направио здравствену књижицу. Затим сам отишао на посао где су колеге причале вицеве и смејале се, док су посао обављале са невероватним еланом и лакоћом. Газда нам је таман доносио ручак из оближњег ресторана. На улици, људи су насмејани и ведри. На тв, нема политике и ријалитија, само образовни програм за децу и младе. Моју земљу нико не понижава, нема резолуција, живимо свој живот. Са непријатељима немамо контакта, са вековним пријатељима и браћом сарађујемо и тругјемо на обострано задовољство...
Сан ми је прекинуо ужасно патетични и лажно забринути глас са малог екрана. Неки чудан човек, причао је неке ноторне глупости и лажи, и тако ме на један бруталан начин вратио на јаву.

pa ti BUDAN sanjaš
p.s. nadam se da se moj san ipak neće ostvariti
Zar nije dosta jedan za našeg života?
joj, ja sanjala bivseg![]()

Jedan? Srećnice
/QUOTE]
svijet bi bio tako divno mjesto da nije toliko zla
i ja se na to sve rijetko sjećam snova, ali kad se sjetim vidim kakvi su![]()

guza
nasmeje se, potpiše I nastavi dalje. E da, ta lična nije izgledala kao lična naša već drugačije nekako, slika je bila okrugla, a ispod neke crtice kao prostor za kazne de se potpiše taj koji te legitimiše. E da bila je roze boje. Kao vozačka, e ta boja.