Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i tako mi se jutros desilo da sam zaspao na stolicu, pa sam počeo nešto mnogo lepo da sanjam, to se sećam sigurno...al neznam šta...i tako sam se iscimao da je tastatura skoro pala dole...e sad...što sam se iscimavao kad je san bio lep a ne horor film, neznam

Sanjao sam fejsbook, kako mi neko vrti film od devojaka koje me nisu ni prihvatile ni odbile za prijatelja, a imale su me ranije kad sam imao više profila. Najviše mi film vrti profil sliku izvesne koleginice Marije Mraović i tu se film prekida, a ja se budim (ali zadnja pesma u mom blogu se ipak neodnosi na nju-bio sam stvarno inspirisan lepom večeri i možda jednom Sladjom)

verovatno pod uticajem one janine teme od juče, sanjah moju prvu simpatiju
nekako pod nekim okolnostima, nemam pojma kako, sam dospeo kod nje kući, a ono neki ogroman bračni krevet, sve belo...znaš ono ko u reklamama za kreme i deterdžente kad belinu odvrnu do kraja...ja seo na kanabeu ispred kreveta, na krevetu sedi njen muž i nešto pričamo, a ona se tu nešto muva
jebbemti kako mučan san

Da sam u Haremu................

- - - - - - - - - -

verovatno pod uticajem one janine teme od juče, sanjah moju prvu simpatiju
nekako pod nekim okolnostima, nemam pojma kako, sam dospeo kod nje kući, a ono neki ogroman bračni krevet, sve belo...znaš ono ko u reklamama za kreme i deterdžente kad belinu odvrnu do kraja...ja seo na kanabeu ispred kreveta, na krevetu sedi njen muž i nešto pričamo, a ona se tu nešto muva
jebbemti kako mučan san

Uradi li sta.................:think:

Nismo mogli da ubedimo decu da pođu sa nama na more. Onda mm počne da gunđa : - Za kog smo đavola kupili kombi? Kog đavola da vozim u kombiju itd, itd i sl.

I nekim čudom, mi smo na putu prema moru. Vozi mm, a na prednjem sedištu blebeće g-din Tasić. Do mene na zadnjem sedištu tupi nešto g-đa Tasić i ja shvatim da je u međuvremenu došlo do dogovora da sa njima putujemo. Međuvreme je Blank Page, tj. bila je neka radnja, ali radnja koja se nije odigrala, već se podrazumeva, kao što to biva u snu. U tom neprikazanom međuvremenu su Tasiće otkačila njihova deca koja neće sa njima na more i ja se tešim na sledeći način:

- Ako su ove smerne, ispravne, čestite, a nadasve dosadne ljude, otkačila njihova ekstravaspitana deca, što ne bi i nas naša.

Putujemo, a meni krivo što putujemo baš sa njima i što su mi deca porasla pa se udaljavaju od nas, tesno mi je na zadnjem sedištu i ništa mi ne valja, a oni brbljaju, brbljaju, mm i ja ćutimo i vidim da je i mm neraspoložen. Onda ustanovim da je u autu previše tesno i mučno, da bih potom uvidela da se vozimo njihovim jugom.

Opet, kao što bila u snu, pogledam auto iz takve prespektive da mogu da vidim kako se vozimo. Gledam kroz zadnje staklo auta i vidim da se voze pet osoba.
Ko je peta osoba?
Nismo povezli nijedno dete, a osoba na zadnjem sedišti između mene i g-đe Tasić je moje visine.

Ne bih se dalje zardržavala na opisu niza događaja u snu, samo hoću da kažem da je peta osoba bila lično i personalno g-din đavo.

Back