Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Drugaricu iz srednje...jako...ovaj..čudno 
Moram je potražiti na FB
Moram je potražiti na FB

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugaricu iz srednje...jako...ovaj..čudno
Moram je potražiti na FB![]()
pazi se,tako ja drugu sa kojim sam 35 godina bila bliska poslala sms sanjala sam te,pa bila sa njim 2 godine u vezi i jos dve godine posle toga se vucemo

pazi se,tako ja drugu sa kojim sam 35 godina bila bliska poslala sms sanjala sam te,pa bila sa njim 2 godine u vezi i jos dve godine posle toga se vucemo

A toga se treba paziti?![]()

Jesi i to sanjala? Baš žalosna priča...![]()

verovatno pod uticajem one janine teme od juče, sanjah moju prvu simpatiju
nekako pod nekim okolnostima, nemam pojma kako, sam dospeo kod nje kući, a ono neki ogroman bračni krevet, sve belo...znaš ono ko u reklamama za kreme i deterdžente kad belinu odvrnu do kraja...ja seo na kanabeu ispred kreveta, na krevetu sedi njen muž i nešto pričamo, a ona se tu nešto muva
jebbemti kako mučan san

ništa...mrka kapa...nisam smeo od njega...u snu je to bio neki grmalj, iako je u stvarnosti šaka jada
aj ću probam doveče
da se mama i tata razvode,a ja uspela da ih nagovorim da jos jednom porazgovaraju
i razgovarali su,al ja ne znam sta je posle bilo?

nemoj samo nasilno, ja sam miroljubiv tip, ima da se potresem ako ga peglaš...ono kao povedi ga na pivo i tako te gluposti...znaš već 
nemoj samo nasilno, ja sam miroljubiv tip, ima da se potresem ako ga peglaš...ono kao povedi ga na pivo i tako te gluposti...znaš već
![]()
.........
Doci cu ti u san da oteram onog majmuna....
- - - - - - - - - -
Jesu li jos zajedno?![]()