Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj strašno...
ja sam samo jednom u životu sanjala đavola, onog najnižeg sataninog vojničića..čupavog dlakavog, crnog i ružnog...
odvartno,odvratan osećaj...

- - - - - - - - - -

Inače, noćas sam sanjala da treba da polažem neki davno zaostali ispit
jurim knjige, ispitna pitanja...žurim na ispit...

Sanjala sam kako su dali lusure u stosovima novcanica, mnogo para i meni puni dzepovi para. I ja kao da se nadjem s Genijem i Mindjusicom, i naletim na neke super tunike kao sa nekim egipatskim motivima, i ocu da kupim 4 razlicite, i pitam posto su, a one 400 i 500 dinara. A ja srecna sto su jeftine, a super, i sto mi opet ostaje brdo para. Joj sto sam bila srecna :aha:

Joj strašno...
ja sam samo jednom u životu sanjala đavola, onog najnižeg sataninog vojničića..čupavog dlakavog, crnog i ružnog...
odvartno,odvratan osećaj...

- - - - - - - - - -

Inače, noćas sam sanjala da treba da polažem neki davno zaostali ispit
jurim knjige, ispitna pitanja...žurim na ispit...

E takvog sam jednom u detinjstvu sanjala.
Čučnuo je uz moje desno ćoše kreveta, vuče mi jorgan i smeje se zlobno.:sad2:

Elem, sanjam ti ja da kasnim na posao i da treba da se probudim
I kao otvorim oči i na zidu stoji sat - 8 sati.:aaa: zakasnila sam.
Brzo se spremam za posao i usred umivanja, shvatim da ne osećam vodu i ustanovim:
ja i dalje spavam :aaa:

I kao probudim se i vidim na istom zidu 10 sati, a ni decu nisam probudila za školu.
Brzo ustajem i spremam se da idem u školu i da učiteljici i nastavnicima objasnim da deca nisu kriva i da sam se uspavala.

I taman da izađem iz stana i shvatim :aaa: ja i dalje spavam.
I kao opet otvaram oči i na zidu 12 sati, a ni ručak nisam spremila :aaa:

Teram sebe da se probudim i mučim se, i u panici sam, i kao već sam nekako ustala, i spremam ručak i ustanovim :aaa: aaaaa ja još spavam
Otvaram oči i na zidu 14 časova i panika, panika, panika :aaa:

Onda čujem muški glas, a potom vidim i nepozatog muškarca koji mi se obraća rečima:

Ustaj, Modesti, prespavala si i doručak i ručak.

:aaa: :aaa: :aaa:

Tad me uhvati strašna panika što sam Modesti, i u momentu se probudih.:) stvarno.

Elem, sanjam ti ja da kasnim na posao i da treba da se probudim
I kao otvorim oči i na zidu stoji sat - 8 sati.:aaa: zakasnila sam.
Brzo se spremam za posao i usred umivanja, shvatim da ne osećam vodu i ustanovim:
ja i dalje spavam :aaa:

I kao probudim se i vidim na istom zidu 10 sati, a ni decu nisam probudila za školu.
Brzo ustajem i spremam se da idem u školu i da učiteljici i nastavnicima objasnim da deca nisu kriva i da sam se uspavala.

I taman da izađem iz stana i shvatim :aaa: ja i dalje spavam.
I kao opet otvaram oči i na zidu 12 sati, a ni ručak nisam spremila :aaa:

Teram sebe da se probudim i mučim se, i u panici sam, i kao već sam nekako ustala, i spremam ručak i ustanovim :aaa: aaaaa ja još spavam
Otvaram oči i na zidu 14 časova i panika, panika, panika :aaa:

Onda čujem muški glas, a potom vidim i nepozatog muškarca koji mi se obraća rečima:

Ustaj, Modesti, prespavala si i doručak i ručak.

:aaa: :aaa: :aaa:

Tad me uhvati strašna panika što sam Modesti, i u momentu se probudih.:) stvarno.

Je l' to bilo pre tri dana? :zkez:

I treba da te uhvati panika, ko ti dozvolio da budes ja? :tiganj:

A sto se cimas samo na parne sate, u jednakim intervalima? :kolac:

juce da sam izvadila dva zuba i da nista nije bolelo.i svima okolo zijam i pokazujem gde su mi rupe
sta bese kad se vadi zub
nije bio strasan san

Smokvo, to je strah od starosti.

Ja bih mogla da vam pišem na ovoj temi svakodnevno.
Ponekad se samo zezam i izmišljam snove, pa ih ovde zapisujem tek onako, ali skoro uvek upamtim san.
Prošle noći sam sanjala da sam u izbeglištvu i da mi je prihvatni centar firma u kojoj radim.
Tamo su neke prostorije pretvorene u kolektivni smeštaj i imamo krevete, kupatila i sl.
U jednom trenutku ustanovim da nisam sa sobom povela jednog člana porodice. :sad2:
Napolju je mrak i ne dozvoljavaju nam da se udaljavamo iz prihvatilišta.

Sanjala sam da sam mami rekla kako je deda (njen otac) los, i svasta nesto ruzno, i da je deda to cuo i pogledao me najtuznije na svetu. :sad2:
Mislom, jeste on sve to sto sam rekla u snu, ali kad me tako smezuran pogleda onim plavim ocima, bude mi ga zao.

Ulične bande u mom mestu razbuktale su sukobe u sveopšti rat.
Onda neki kabadahija počne da mlati sve pred sobom.
U žaru borbe naleti na nekog maskiranog u crnom kožnom odelu koji nezainteresovano stoji po strani.
Maskirani uhvati kabadahiju i odviče ga iza kioska.
Nakon izvesnog vremena odem iza kioska i vidim posledice.
Maskirani mu je odsekao šake i zašio odsečenu ruku za drugu ruku, odsekao mu stopala i zašio jednu nogu za drugu. Zašiveni su mu i očni kapci i usta. Stravični šavovi načinjeni debelim crnim koncem najupečatiljiviju su detalji sna. Po svemu sudeći, bio je živ, ali nije bio u stanju da pokaže nikakave znake života.

Jaoj meni, svašta sanjam.:(

Back