Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam da me napao neki ludak, pa sam morala da se foliram da je on meni skroz ok da me ne bi udavio. Onda se slucajno tu nasla policija i ja ih molim da mi pomognu, da me odvezu kuci (gluvo doba noci). Oni me iskuluraju. Ja placem, vristim u fazonu ako mi se nesto desi vi cete biti krivi. Oni sedaju u kola. Odlaze. Ostavljaju me na milost i nemilost tom ludaku.

Sanjala sam da me napao neki ludak, pa sam morala da se foliram da je on meni skroz ok da me ne bi udavio. Onda se slucajno tu nasla policija i ja ih molim da mi pomognu, da me odvezu kuci (gluvo doba noci). Oni me iskuluraju. Ja placem, vristim u fazonu ako mi se nesto desi vi cete biti krivi. Oni sedaju u kola. Odlaze. Ostavljaju me na milost i nemilost tom ludaku.

Sta je bilo na kraju, jel te silovao ili nije?

Sledeci put ako progonitelj bude dosao trebas porazgovarati sa njim. U ruho nama poznatih zaodene se neki entitet ili podsvesni strah za kojeg je doslo vreme da se transformise u drugu energiju. Preko razgovora, pitaj ga sta hoce, zasto to radi i prebaci pricu na njegove probleme.

Gotovo nikad se ne sjecam snova. Ali jutros sam jos pod utiskom ovoga nocasnjeg pogotovo sto sam sanjao istu situaciju dva puta, probudim se u toku noci i kad sam ponovo zaspao nastavim prakticno gdje sam stao u proslom snu. Na neki nacin mi je posluzio kao terapija jer je situacija koje se pribojavam a sada sam je sagledao i suocio se sa njom.

probudila sam se u sred noci i pomislila da lezim na groblju, onda sam se nasla u sobi, a zidovi su bili od cigle. onda sam skontala da sma u svojoj sobi.

nocas sam sanjala da putujem i da nista nisam slikala i onda sam se nervirala sto mi kao neko drag umire, a nece videti slike. onda su se pojavila neka cudovista...

ono budjenje na groblju nije ni bio san, ja sam stvarno bila budna, ali prvo sto sam videla posle budjenja je groblje, pa ta saoba od cigala, u kojoj sam bila ko zazidana i tek onda skontala da sam budna i da sam u svojoj sobi. ali ne secam s esna koji ej doveo do budjenja, ne desava mi se da se budim u sred noci.

Sanjam poslednjih noci samo neke gluposti...

Prvo da mi opada kosa. Jeziv osecaj. Najgori nakon sna o ispadanju zuba :sad2:

A ovu noc sam se preznojavala... Kao, poljubio me momak islamske veroispovesti i sada me njegov tata uzeo pod svoje, cuva me, stiti... Gotovo! Njihova sam :eek::sad2: A on je lovac na vestice- leptirice i vodi me sa sobom. Neki momci i devojke prelecu na metlama :metla: izazivaju ga, rugaju mu se i pobegnu.
Ludnica! :pop:

Grozan san, nadam se da ne znaci nista lose
Od moje drugarice jos iz osnovne skole nastrsdalo dete nesrecnim slucajem, samo sebe udarilo slucajno cekicem u glavu i umrlo, ubila sam se od plakanja i tuge :neutral:
Kako grozaaaan san, pu pu

Back