Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i sta ako bi se ispostavilio da crnci zapravo i nije crnci nego belci, da li bi sva ova konverzacija izgubila na smislu? ja mislim da bi :lol: sad se bojim da otkrivam detalje, strahujem od muskog razocarenja, nikako to ne valja :(

i sta ako bi se ispostavilio da crnci zapravo i nije crnci nego belci, da li bi sva ova konverzacija izgubila na smislu? ja mislim da bi :lol: sad se bojim da otkrivam detalje, strahujem od muskog razocarenja, nikako to ne valja :(

znaš kako čupkec, nema blama (ako se toga bojiš), svoji smo jelte
može malo nezgodno da bude ako bi se ispostavilo da ne postoje ni crnči ni belči, onda bi bila pomalo smešna, sve ostalo je kolko tolko ok

- - - - - - - - - -

krhka jeste ali u tom telu je vatra koja se na pali na bijenje...poslusaj me makar jednom jbt :mrgreen:

ne treba bre ja da te slušam nego mladenka, šta si mene napo da ženiš, beži bre! :lol:

e pa sad kad imam tvoj blagoslov odmah mi lakse, pravi si romantik u borbi za ljubav i fawa ti na tome!!! :heart: :heart: :heart: :cmok2: naci ces i ti uskoro svoju brkatu debelu forumasicu ili koju god vec, i onda cemo biti svi u istom camcu :mrgreen:

Sanjao sam kako Nemci napadaju selo,ja bacam bombe na sve strane,oteram Nemce i svi u selu me vole
Ghelyon.gif

Sanjala sam da sam uzela kredit u nekoj banci, banka sva metal - staklo, nema ljudi, ne znam koja banka ..... a rata 4000 din a ne znam na koliko godina i ne znam zašto sam ga uzela, grozan san posebno zato što sam imala utisak da je to stvarno.

Back