Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao, videla sam noćas dve bubašvabe, i sad, da me ubiješ, ne znam da l' je bila java il' san...:think: Nije ih bilo godinama, nadam se da je ipak san...:(

- - - - - - - - - -

Potpuno te razumem i saosećam s tobom...:zcepanje:

Joj...
Ja pre neku noc sanjala hleb. A ne pamtim kada sam ga poslednji put kupila. Isecem ga, i to po duzini. A unutra... Pacov. Sav osusen, sprausen. Sve sa onim groooznim repom:sad2:

Sanjam ja - idem kroz polje i kao svaka roomentichna žena berem cveće.:cvet: I neki potok žubori i sunce pripeklo, dođavola, vruće je. I potok sve bučniji, a voda bistra. Priđem vodi, kad uleteh u koprive. I češem tabane, i listove na nogama i onaj potok već bučan kao vodopad i onda se probudim. I stvarno počnem da se češem, izujedao me komarac, a vrućina mi (moram da se tanje pokrivam). Onaj potok, shvatim ja, nije potok, već to muž hrče. Roomentichna noć, mesečina, i proleće. Inače, trenutna dosada.

Ovaj san posvećujem svom forumskom drugaru, takoreći prijatelju.

ja sam preksinoc sanjao chudan san...]
ja i bubara (moje pseto) smo negde u nekom gradu,tu sa nama brdo nekih ljudi(lovaca?) i mnogo slichnih kuchica kao moja bubi...
i ja je pustim da se juri sa njima,medjutim u jednom trenutku ona nestane!ja vichem,zvizhdim,dozivam je,medjutim nema...ni traga ni glasa...
u sledecoj "sceni" sam kod tog nekog lika gajbi,i gledam kroz prozor,trazheci bubi,i izadjem kroz prozor,i odjedanput sam na nekoj poljani...
i dalje vichem pseto,i pojavljuje se,ista bubi samo mlada,msm shtene...
i ja gledam shta se deshava,i onda se pojavi i bubi,ali bukvalno prepolovljena (bez stomaka) kao da je okotilo to malo pseto...
haos u glavi!

poplavu, u stvari nesto kao cunami, a kao ja u gradu i ide ogromni talas, ma cunami je smijeshan, i treba da me poklopi, a ja se nesto i ne uzrujavam, i ulazim u haustor da se popnem na vishi sprat, i onda je zvonio telefon :(((((

Back