Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ишла сам на базен, гдје нас је неки дрзак тренер тјерао да препливавамо нешто узано и дубоко и одвратно а ја се кријем јер не знам да пливам и бјежим, да би ме појурили олињали и шугави пси и као епилог појављује се моја мртва баба и тражи да је спасем од тих џукела...
Какав одвратан страх. После нисам смјела да заспим.

meni se prosle sedmice uzivo in real desio jedan od mojih najcescih kosmara
necu reci koji je, ali od tad ga vise ne sanjam
znam samo da sam ostala bez puno kesa in real posle toga a uteha mi je bila - moglo je biti i gore
je.bem ti snove take
ocu da prestanem da sanjma - zauvek :ljutko:

ja ne znam svi moji snovi su bre neko sra.nje
ulazem protest sto kaze Iva, ukidam snove, a pre spavanja cu da mastam da poremetim svoju dosadnu podsvest opterecenu svim strahovima ovog sveta da prestane da me smara
AMIN

Sanjam ja prošle noći - dodela Nobelove nagrade. I kao znam da će biti pročitano moje ime za doprinos mira u svetu. Kad komitet stvarno proglasi mene za dobitnika nagrade, ali ne za mir u svetu, već za dostignuća u oblasi nuklearne fizike.:cool: Sva srećna odem da primim nagradu, pružim ruku da uzmem ček, kad odnekud izlete Dara Bubamara i ote mi ček na milion evra.:aaa::aaa::aaa: Pojavi se Džordž Kluni i kaže : "Ne plači, nije ovo dodela nagrade koju ti očekuješ, ovo je izbor za najforumašicu!" Kako Kluni to reče, izlete iz publike jedna lepa žena, uvošti Daru Bubamaru od batina i uze nagradu. Trčala sam za njom i pitala :
"Ko si ti?"
"Ko si ti?"
"Ja sam Linda Li"
Ebi ga Linda, snovima se ne može upravljati.

Sanjam ja prošle noći - dodela Nobelove nagrade. I kao znam da će biti pročitano moje ime za doprinos mira u svetu. Kad komitet stvarno proglasi mene za dobitnika nagrade, ali ne za mir u svetu, već za dostignuća u oblasi nuklearne fizike.:cool: Sva srećna odem da primim nagradu, pružim ruku da uzmem ček, kad odnekud izlete Dara Bubamara i ote mi ček na milion evra.:aaa::aaa::aaa: Pojavi se Džordž Kluni i kaže : "Ne plači, nije ovo dodela nagrade koju ti očekuješ, ovo je izbor za najforumašicu!" Kako Kluni to reče, izlete iz publike jedna lepa žena, uvošti Daru Bubamaru od batina i uze nagradu. Trčala sam za njom i pitala :
"Ko si ti?"
"Ko si ti?"
"Ja sam Linda Li"

:rotf: :rotf:

sanjala sam (opet) poso (posle mnogo godina) i tako me smara sve to, da je to neopisivo
ebem mu misa, em ih gledam uzivo em ih sanjam
ocu da odem kod psihijatra i vako cu da kazem - slusaj ti covek - ukini mi ovu podsvest ubi me u pojam i poso, i strah od ovog i onog, e ne mogu ziveti
mrzim snove, nikad ne sanjam nesto lepo, a i kad sanjam, to je kako jedem nesto sto mi se mnogo svidja i taman da pocnem ili zavrsim - zvoni mi sat :(

Последње две-три године се слабо сећам снова.
А раније су баш умели бити живописни.
Дешава ми се да сањам ствари које ме оптерећују или гуше. Рецимо, пре неку ноћ сам сањала како ментору показујем неки мој младеж који је почео да крвари и улцерисао је. :eek: А он ми на то каже да се опустим, то је само БЦЦ (базоцелуларни карцином). :eek::lol:

"Ko si ti?"
"Ko si ti?"
"Ja sam Linda Li"

:zcepanje:

Sanjala sam.... hm... svašta nešto.... :rumenka:

Back