Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šetam ulicama, san je u boji... ali povremeno sve vidim crno-belo (monohromatski) i to traje par sekundi.
Zatim opet vidim u boji a ispred mene se nalazi pas koga preskačem.
I tako... kolor, crno-belo, pas... par puta u krug.

Sanjao sam da sam uspeo nabaviti šorc sa palmama kakav je nosio Dzej Ramadanovski u spotovima devedesetih...
Mislim,nije da bih sada nosio takav šorc,ali ako neko zna gde moze da se nabavi,neka okaci linkic,da kupim za komsiju :rumenko:

Nalazim se u zglobnom autobusu i pocinje nevreme
pocinje grad da pada,bus se ljulja od vetra
upada unutra kroz pukotine sve veci i veci grad
a onda od zadnjeg dela busa koji je sad pod nagibom
krece ka meni da pada grad,velicine grudve....

:confused:

sanjala sam da sam zvala cijanid tel i predstavim se punim imenom i prezimenom,a ona ne zna ko sam
ja kazem,pa idemo u isti razred:huh:
kaze,mozda bih te prepoznala da te vidim

pitam je sto ne dolazi,kaze da joj je umro brat od tetke
ruzan san

sanjala sam smokvu
celu noć me je dizvinete ebala za neki aranžman za prag
te kakav je autobus, te kakvi su peškiri u hotelu, te kakav će biti vodič, da l da se ofarbam opet u plavo do puta
ja ću dolaziti da plaćam, šta će ti mužev broj od pasoša
itd
:lol:
i kad je trebala da kaže prezime da ubacim u ugovor( a sve kao radim od kuće:think: i mislim se sad sam ugasila, em zna gde živim, em zna gde radim)-probudim se
:)

sanjala sam smokvu
celu noć me je dizvinete ebala za neki aranžman za prag
te kakav je autobus, te kakvi su peškiri u hotelu, te kakav će biti vodič, da l da se ofarbam opet u plavo do puta
ja ću dolaziti da plaćam, šta će ti mužev broj od pasoša
itd
:lol:
i kad je trebala da kaže prezime da ubacim u ugovor( a sve kao radim od kuće:think: i mislim se sad sam ugasila, em zna gde živim, em zna gde radim)-probudim se
:)

hahahaa :zcepanje:
izgleda da sam i ja tebe sanjala,posto sam pred budjenje sanjala sliku cufti u paradajz sosu,a mislim da si ih ti fotkala pre neki dan :lol:
a jel da se farbam?:lol:
nego za ono sto sam ti pricala,idemo u madjaronsku,prodao muz plac

Da sam srela dečka sa njegovom novom devojkom, za koju nisam ni znala da postoji, a onda joj je on rekao da nas ostavi nasamo i počeo da mi ljubi vrat, zatim da ga grize kao vampir. Nakon što mi je tu napravio veliku i bolnu ranu, samo je nestao. I tu sam se probudila.

hahahaa :zcepanje:
izgleda da sam i ja tebe sanjala,posto sam pred budjenje sanjala sliku cufti u paradajz sosu,a mislim da si ih ti fotkala pre neki dan :lol:
a jel da se farbam?:lol:
nego za ono sto sam ti pricala,idemo u madjaronsku,prodao muz plac

telepatija:zcepanje:
moje su ćufte, da da:aha:

pa ja mislim da je ovo znak, kakva mađarska, kakvi bakrači
dođeš ti lepo kod mene, pa nađemo nešto:zper:

u poslednje vreme sve neke gluposti sanjam, i to sve neke surealne snove...
preksinoc neka apokalipsa sta li je, samo se kraja jasno secam a to je kad mi je neko cudoviste probusilo arteriju na vratu i krenula da siklja krv ko iz gejzira, i ja onako razocarano pomislila oh ne, sad cu da umrem :sad2: i onda zabola kaziprst u rupu da ne iskrvarim i nastavila tako da bezim od tog istog cudovista :roll:
a nocas isto neke gluposti, mrak i kisa...i neki deda takstista ubica u kolima koji se sama voze...i tako bezim ja po gradu od istog...ne znam sto me sve neki bizarni snovi uhvatise u poslednje vreme...i svake noci tako nesto ili u najmanju ruku psihodelicno :neutral:

Sanjala sam sinoć druga iz gimnazije.

Bio je godinu dana stariji, mom srcu blizak poput brata. Zaštitnik smejuljko.

Pre nekoliko godina je poginuo.

Sanjam kako ulazim u moju sobu i zatičem ga unutra, očiju isto onako nasmejanih.

Zbuljeno ulazim u taj preobraženi otkucaj zbilje, plačem od radosti i ushita, uzvikujem:

Zar nisi otišao zauvek..?

Govori mi da je ovde, i ja uranjam u poznati zagrljaj, u taj čudesni svet niotkuda.

Kao da bliskost nikada nije usahla.

Pamtim iz sna još i blistavu sunčevu svetlost, gorela je soba u prurpuru podneva.
Pamtim njegovo milo, dobro lice. Priča mi, priča... I osmehuje se.

Prenula sam se iz sna iznenada i setila se da ga nema. Radost je iščilela iz mene ispunivši me teskobom.

I evo, ceo dan se veoma loše osećam, prati me nekakva gorka koprena.

Zagledala sam se u ovu umiruću kišu i smanjila se do neprimetnosti.

Setila sam se da je on i dalje u tamu ogrnut svileni dečak.

A ja imam samo izobličena sećanja.

како си свој сан лепо описала
јел ти објављујеш приче, песме?
прелепо је заиста

елем ја сам ноћас сањала да сам спремила вечеру за родитеље и да је дошао мој брат и појео им све
ја сам била много љута на њега и јурила га да га тучем кутлачом по глави..ко из песмице за децу: а шта су ти дали-кутлачу по глави :zcepanje:

Zastajem ispred neke stare visoke zgrade da fotografisem naslikana vrata
i primetim u daljini nekog lika na bajsu kako me gleda
okrenem se i zurim da izadjem iz te ulicice
ali cujem da je on sve blize i blize meni
i u momentu kada ga cujem tacno iza sebe, kako dise bukvalno
ja se probudim....

Poslednja izmena:

Back