Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Одвратно! Сањала сам жену с којом уопште нисам у добрим односима, и јутрос кад сам устала, добијем од ње поруку:,,Могу зовем?''
Шокирала сам се! Нисмо у контакту годину дана!
После тога, стиже порука:,,Извини, грешка''
Ја напишем:,,Јасно.''
Бемтисан!!! :(

Ulazim u hotel i idem pravo u lift. Vrata lifta su obična, kao i svakog drugog lifta.

Ali lift je ogroman, 15x15x15m, podeljen na dva sprata sa stepenicama i svaki sprat je tankim pregradama podeljen na 4 dela.
Lift ima prozore i vidi se da ne idemo pravo gore nego se penjemo uz brdašce sa lepo posečenom zelenom travom i cik-cakamo između
apartmana koji, valjda, predstavljaju sobe tog hotela. Nema nikakvih šina za lift na tom brdu.

Sem mene ima još par ljudi u liftu i s njima pričam nešto dok razgledam lift.
Inače, tako ogroman lift se diže trakom za roletne koja ide po zidu lifta.

U svakom ćošku lifta se nalazi posebna prostorija u kojoj je po jedan ogroman motor.
Ulazim u tu prostoriju i zatičem nekog vanzemaljca koji opslužuje motor i on počinje da me juri.
Bežim od njega kroz prozor na travu ispred lifta i onda svi koji su bili u liftu počinju da me jure.

Penjem se na vrh tog brda, tamo je asfaltni put i njime se spuštam iza brda.

Put se dalje nastavlja na most a sa obe strane mosta je ravna voda u visini mosta.
Sve to mi deluje kao moderna hidrocentrala.

Pre mosta su policijska kola i tu objašnjavam policajcu da me jure vanzemaljci ali shvatam da on
odugovlači tj. čeka da ovi iza stignu.

Bežim preko mosta ali sa druge strane dolaze psi i sad sam blokiran između pasa i ljudi-vanzemaljaca.

Nekako shvatam da mogu visoko da skačem i skočim jedno 20m u vis i legnem na neku metalnu konstrukciju
koja je široka koliko i moje telo, tako da mi laktovi vise sa strane. Oni psi takođe mogu da skaču (ljudi su nestali)
ali samo do visine mojih laktova. Ujedaju me za ruke a ja ih udaram... i tu negde se budim.

Poslednja izmena:
Snovi sa kašnjenjem su moja noćna mora.
Znam i šta znače, ali nije za javnost.:(

kazi, sta ima veze
najzesce je sto sam se probudila pa nastavila da spavam i da sanjam... u nastavku sam stigla na odrediste drugim autobusom :lol: kakva je to agonija bila, nema direktna linija nego mora da se preseda, a daleko negde u bugarskoj... na kraju ispalo da nije bugarska nego rumunija

I onda ja kažem: ''ovo u poluprovidnim granulicama je možebiti kristalni meth, jedino što, vidiš, kad staviš komad sirovog mesa na njega, meso počne da bubri i uveća se skoro duplo i preliva preko stola. Ovo drugo, praškasto, je valjda običan kokain, osim ako nije nešto što je ostalo od krečenja, ali žao mi da ga prelivam vodom ako ipak jeste koks. A ne znam u čemu da ponesem, glupo je u plastičnim čašama za espreso, rasuće se na vetru...''

Sanjao sam da su vanzemaljci podigli i odneli pekaru na uglu,pa sam se raspravljao sa njima,hteo sam da ih pobijem
Ghelyon.gif

Back