Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvarno ne kontam kako vi pamtite sve što sanjate...
ja pamtim jedan što sam sanjo...ustvari dva...što sam sanjao još pre dvajes godina ko momčić...ovo ostalo odma zaboravim...:sad2: dobro ne baš odma, al za pola sata sat...
i sad kad čitam kako vi ovde sve izdeklamujete, svaki detalj, prosto se zapitam štaje samnom...:sad2:

Poplava

Poplave su prouzročene kišama i topljenjem snega. Voda u bilo kom obliku, uključujući i sneg predstavlja emocije.

Sanjati o poplavi je indikator da sanjač trenutno oseća moćne emocije koje ga preplavljuju.

Poplava u snu može da znači da dolaze moćna, čak i nasilna, emocionalno pročišćujuća iskustva. Ali, nemojte brinuti, isto kao u stvarnoj poplavi, voda se povlači a tako čine i emocije. Sa vremena na vreme, voda može predstavljati tok života i ovaj san može ukazivati na preplavljenost životnim okolnostima.

Psihološko značenje: Sanjati o poplavi ili ako vas bujica vode odnese sa sobom, znak je emocionalnog opterećenja. Može da ukazuje na preporađanje, odnosno ponovno rađanje, gde do izražaja mogu doći osobine plodnosti i nege. U tom slučaju ovaj san može ukazivati na početak nove faze života i obnovljeni lični rast.

Mistično značenje: Kao u priči o Nojevoj barci, poplava predstavlja pročišćenje koje priprema put za nešto novo, bolje i kvalitetnije. Ako je u vašem životu sve odnešeno budite sigurni i verujte u svoj novi početak.

sanjala sam strasan san
kao pomilujem mladjeg po kosi,a ono nesto ruka zapinje,pogledam,a ono puno kamencica i skoljki
pokusam to da povadim,kad ono mom detetu izrastao na glavi busen agave,onako ostre i ja mu to skinem
i kao to mu je zato sto se ne pere redovno:sad2:
a on jeste jedan prljavac koga svaki dan treba terati na tusiranje

pamtim samo delić početka sna, što bi vi urbani i školovani i pametni rekli fragment...
neko neam pojma ko, al me neki tamo uvatio za revere pa me drmusao nešto...bio sam skockan nešto kao Spandau Balet pevač...znaš oni sakoi do kolena i one kravate do muda...neki fazon 80tih...odakle meni to neam pojma...:eek: ...dalje se ne sećam, al kako je počelo verovatno me dalje u toku sna izmlatio...srećom ostalog se ne sećam...mada se nisam digo sav nadrndan, kao što bi bilo logično da se digneš takav kad te u snu peglaju...

e da...to san od noćas...

Poslednja izmena:

Back