Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo jednog od mojih kosmara....

Sanjala sam da mi je decko nesto kao hipik i da je istetoviran po leđima...
Tetovaza je u vidu karte Rusije - svaki grad je kratko opisan u smislu šta je dozivio i koliko je boravio.:dash:

Vaši snovi uopšte nisu zabavni.
E, a šta sam prošle noći ja sanjala.:roll:
Donela dvojica veliku kutiju u moj stan i kažu :"Došili smo da ti instaliramo poklon za Dan zaljubljenih što ti kupio muž."
Razmišljam ja šta će laptop u tako velikoj kutiji. Kad oni izvadiše električni šporet sa mnogobrojnim dugmićima - zadnji krik tehnike.
Elem, ostali smo šporet i ja sami, a začu se glas. "Zovem se Smit Peterson, iebo oca, ako nisam", progovori ovo čudo tehnike. Kao da je ispao iz Matriksa.
Kažem mu ja : "Ajd ne talasaj", a on : "Nisam mikrotalasna, uključi me, uključi me, uključi me i spremi već jednom te ćufte."
Rekoh mu : "Petersone, naiebo si kod mene, bićeš večito štrokav" i priđem njegovoj ravnoj ploči, uključim ga, kad sunu vatra i izgore mi ruke, a on kaže : "Mošaaaa! Ja sam plinski šporet!"
Gledam opekotine na rukama i razmišljam : e sad imam razlog da te menjam za laptop.:mrgreen:

A još mi u glavi odzvanja : "Spremi ćufte, spremi ćufte", ali to mi sada više liči na glas mog najstarijeg deteta.

Back