Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjam kako treba da polazem nacrtnu geometriju
opet :(
budim se prestravljena i zovem muza na posao.on mi je nacrtao sve radove,ali sam ga zvala da pitam kako sam ja to uopste uspela da polozim,ne secam se,bilo jako davno
a on ,pa uzimala si privatne casove
:dash:
:rumenko:

inace najgore nocne more koje imam su da me prozivaju u skoli,a ja nista ne znam

Nisam to primetila, retko gledam TV, ali sam primetila da ti :
a) bacaš otpad u rupu
b) sanjaš genijalne snove
c) prodaješ neku robu Bingu ili Kinezima

a) sredjujem garazu i podrum i nemam gde da pobacam gomilu gluposti koje sam nakupio:rumenko:
b) da si dvidela koliko je dupe imala komsinica sa treceg sprata i ti bi je sanjala:zaljubljena:
c) trenutno poslujemo sa Libanom,ali bolje da cutim:rumenko:
:lol:

Nije "neku" nego nase kucice sa teme. :sad2:

Pih,samo kukate,a mogle ste da uzmete neku kintu,ljudi placaju solarno,sto znaci vade pare na sunce:aha:
Samo imate troskove oko njih,a pogledaj moje samojede,otisli su u lov sinoc i jos se nisu vratili
Ghelyon.gif

Jer moze neko da mi pojasni san o kome sam sanjao, ne mogu da se setim kako pocinje ali znam da sam se nalazio u nekom okruzenju vampira i da sam od jednog trazio da me ugrize da bih i ja postao vampir on me je tada ugrizao i kao da sam mogao da vidim taj ugriz i kad je doslo vreme da se pretvorim u tog nekog vampira, nisam se pretvorio, kao da sam bio imun na taj ugriz

ja sam preksinoc sanjala jedan odvratan san, uh, tuga me uhvati kad pomislim
i jecala sam u snu
Genije me je probudio, uhvatio za ruku i smirio i opet sam zaspala
Ne zelim ni da mislim
Kazu da ruzne snove ne treba pricati

Sanjala sam da sam nekom prosjaku na ulici pužila cigaretu, a potom i celu kutiju cigareta. Čini mi se neke jadne, tipa Bond ili tako nešto.... Najbitnije od svega je da nisam pušač... :eek: punih 10 meseci... Zato me san kopka... Šta ako se vratim tom otrovu? :confused: :sad2:

Back