Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedan san iz davnih vremena
Sanjam ja kao lezim na krevetu , a svuda lova oko mene ,a bas sam bio u
financijskoj krizi .Sanjam ja dalje da sam se probudio i necu odmah da otvorim
oci . Znam da ona lova iz sna ne postoji , ali mogu malo da mastam .Konacno
otvorim oci i bez veze pogledam okolo . Kad oko mene svuda lova .Mislim ja
kako je moguce da se ona lova iz sna stvori u javi .Cuda ne postoje , ali otkuda
ova lova .Hajde da se ustinem za butinu ,pa ako me zaboli onda sam budan .
Ustinem se i zaboli me ,a ja sretan .****** , kako cu da potrosim ovoliki novac !
Konacno se probudim .Otvorim oci , kad nigdje love . Skocim sa kreveta i otkrijem
jorgan . Prazno . Dignem jastuk .Prazno . Mamicu mu tko me opljacka . Istrcim
u gacama da pitam caleta dali je neko ulazio u sobu . I tu u hodniku , u trku shvatim
da sam tek sada budan . Kad sam tada popizzzzdiooooo !!!!!!!!!

San od prije par godina :
Poznajem jednu djevojku dugo vremena . Jako mi je draga , ali je rijetko vidjam i uglavnom me ne zarezuje 2 posto . I pocinjem da je sanjam po prvi puta .
Kao ja zelim da je vidim , ali tako da ne ispadne da je trazim , vec vise onako da sam
imao razlog da prodjem , a mozda bi bilo bolje da ona mene ne vidi , nego ja nju .
Cisto da vidim da li cu biti ravnodusan kad prodjem kraj nje ili ne , ali bi bilo bolje da
budem ravnodusan , a ovo cisto da provjerim sam sebe .
Uzecu smece ,bacicu ga u neki kontejner blizu njene kuce , pa je mozda vidim , nece
izgledti sumljivo . U stvarnosti uopste ne zivimo u istom mjestu .
I tako uzmem ja smece i krenem . Ona ima veliku kucu sa restoranom u prizemlju .
Ispred restorana je veliko parkiraliste , a na parkiralistu veliki metalni kontejner , i kao
najzgodnije mi je da tu bacim . Pridjem kontejneru , na ramenu mi smece u
ogromnom zavezljaju od bijelog platna . Skupim snagu da bacim ono cudo od
zavezljaja i kao slucajno pogledam prema restoranu ne bi li je vidio , a ono nigdje
nikoga .Ode mi pogled ka terasi iznad restorana , kad tamo Ona . Lijepa kao andjeo ,
okruzena porodicom i svi gledaju u mene . Osjecam se i kao prosjak i lopov , a nemam gdje da neopazeno pobjegnem i budim se .

Sanjala sam neki japanski skup u nekom hotelu gde je sve elektricno plavo od njihovih haljina do stepenista prekrivenog satenskim trakama koje lelujaju slobodno.
Sve je bilo zaista napadno plavo i satensko.
nekako sam se tim stepenistem popela dok mi se stikla zaglavljivala i oko nogu obmotavao taj saten pitajuci se cemu to tu. Japanke su hodale fino i otmeno kao da ama bas niceg bilo nije.
Gde smo bili i sta smo radili gore ne znam :mrgreen: ali se onda voslebno san ili moje secanje nastavlja kad je doslo do silaska niz iste stepenice
Sad se mora stati na malu barsku stolicu takodje prekrivenu satenom na vrhu stepenista pa sici sa nje i nastaviti dole kao da te prepreke nema.
Njima je takodje, tim malim Japankicama to lako polazilo za rukom a ja sam se upetljavala guseci se od smeha i odmotavajuci metre i metre tog satenskog platna oko mojih cipela dok su oni cekali zblanuto da sidjem. Umesto da se izujem i strcim dole kao povetarac ja postujem protokole idiotske.
San upucuje na to da treba da kazem: J.ebali vas maniri sve zajedno.
:rotf:

Noćas sam se ljubila s Bosiljčićem. Prvo ja, pa moja ćerka, koja mi u snu nije ćerka. Naravno, sve vreme znamo da je oženjen Jelenom, da je glumac, i uopšte nismo ljubomorne. Konstatujemo da dobro glumi kad tako može istinski da se ljubi sa svakom. A onda je u naše dvorište ušetala komšinica, i ona bi da se malo omrsi...:rotf: Ali, mućak, zvonio je alarm.:zcepanje:

сањала сам да је пао снег и да се ближи Нова година а ја идем у Макси да купим кафу јер је на скцији, а оно све отворена паковања

Back