Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jao uzas :sad2:
sanjala sam da su me priveli povodom nestanka jedne moje bivse prodavacice
i kao posle treba da potpisem na listi svedoka,i ja vidim da su me zaveli pod pogresnim prezimenom i mislim se odlicno to cu da potpisem pa mi ne mogu nista jer prezime nije moje
onda me neko drukne
i neka pandurka resi da me zadrzi dok ne priznam
i onda ja razmisljam o onom filmu sto su una i nightmare predlozile,i kako necu dopustiti umoru da me natera da priznam sve sto znam
onda sam se probudila,i vise nisam mogla da zaspim :( mnogo me to mucilo

jao uzas :sad2:
sanjala sam da su me priveli povodom nestanka jedne moje bivse prodavacice
i kao posle treba da potpisem na listi svedoka,i ja vidim da su me zaveli pod pogresnim prezimenom i mislim se odlicno to cu da potpisem pa mi ne mogu nista jer prezime nije moje
onda me neko drukne
i neka pandurka resi da me zadrzi dok ne priznam
i onda ja razmisljam o onom filmu sto su una i nightmare predlozile,i kako necu dopustiti umoru da me natera da priznam sve sto znam
onda sam se probudila,i vise nisam mogla da zaspim :( mnogo me to mucilo

Pa es umesana? :sad2::mrgreen:

Setamo selom ja i x i pricamo. Mrak je i nigde nikoga nema sem nas. Primetimo kola koja nam se priblizavaju. X me panicno uhvati za ruku, naglo skrenemo u desno i pocnemo trcati neverovatnom brzinom. Pokusavam nagovestiti pravac dok trcimo, ali se x ne obazire. Skrenem pogled prema njemu - on u ruci nosi sa sobom crvenu ruzu. U tom trenutku "upadnemo" u zaraslu sumu. Tu zgazim beo cvet i on se zaglavi medju prstima, sagledam okolinu, oko mene sve deca, a x-a nema. Pocnem vikati jednom detetu da mi izvadi cvet i kad pogledam boso stopalo, cvet se pretvorio u puza. Pitam dete gde je x, kaze otisao da vidi sestru, vratice se.

Osobu x cesto sanjam kako nosi crvenu ruzu ili buket crvenih ruza i gleda me.

Poslednja izmena:

Back